06. 07. 2024 Patrícia, Patrik

Augustové vychytávky alebo tiež škola volá :)

Autor: Simona, Foto: sdetmi.com

 

banner vychytavky


Modelovacia školská guma

IMG 9629

Zdroj: http://eshop.mojareproma.sk

Príprava na školu môže byť aj poriadna zábava :). Sme s deťmi veľmi kreatívni a preto naše tvorivé dušičky potešila vypaľovacia hmota na výrobu vlastných školských gúm. Stačí vymodelovať postavičku, nechať upiecť v rúre a je hotovo. Farby sa dajú kombinovať a sú krásne žiarivé. Skúšali sme s dcérkou a je to fakt parádička. Veľmi malá spotreba hmoty, pri vypálení v rúre nesmrdí, hmota sa pekne v rúre spojí. Odporúčaný vek je od 8 rokov, ale za asistencie rodičov to v pohode zvládnu aj prváčikovia. Super vecička pre kretivnych školákov :)


Školské pero Centropen Tornado Cool

Sdetmi.com III.

Zdroj: sdetmi.com

Už tretí rok u nás doma používame pero Centropen Tornado Cool. Najprv s ním začal písať syn a neskôr aj dcéra. Pekne sadne do ich malej ručičky a nerobi žiadne machule. Odporučila nám ho zakúpiť samotná pani učiteľka, nakoľko je aj víťazom testu písacích potrieb pre prvákov. Pero je obzvlášť vhodné pre deti na 1. stupni, ľavákov aj pravákov. Je ľahké a dostupné v niekoľkých farbách, aj vo výhodnom balení a tak, keď dopíše, deti si môžu vybrať pero inej farby. Ja sama im ho kradnem z balenia do práce :)


Séria kníh o Niky a Leovi pre prvákov, druhákov, tretiakov, ich rodičov či učiteľov

albatros

Zdroj: marylyn

Už sme sa s Jankom nevedeli dočkať novej knižky pre tretiakov o Niky a Leovi. Obľúbil si ich vďaka príbehom z bežného života detí v jeho veku, ktoré sám zažíva. Prvé dve knižky určené prvákom a druhákom nám pomáhali s novými  písmenkami. S treťou snáď jednoducho zvládneme aj strašiaka – ypsilony :) . Niky a Leo sa vždy pýtajú otázky a tak si hravo spolu overíme, či si Janko všetko zapamätal.


Bezdrôtová nabíjačka s LED lampou Orava

IMG 20190821 135457

Zdroj: marylyn

Domáce úlohy sa u nás robievajú zásadne na poslednú chvíľu, hocikedy končíme až tesne pred spaním. Prednejšie je samozrejme všetko ostatné - knihy, hry či mobil... Vďaka bezdrôtovej nabíjačke s LED lampou Orava WCH-002 stihne náš syn povinnosti aj zábavu. Lampa mu posvieti na knihy aj zošity v troch rôznych svetelných módoch a zatiaľ zároveň nabije smartfón bez ďalších zbytočných káblov. Ovláda sa jednoducho dotykovými tlačidlami, má ohybné nastaviteľné rameno a možno na nej vopred nastaviť vypnutie svetla za 40 minút.


Bupi sprchovacie gély pre školákov

vsetky produkty sirka

Zdroj: bupi.sk

Pre všetky deti som od bábätka používala kozmetiku Bupi. Teraz prichádzajú novinky pre deti od 6 rokov a ja i moji školáci sme úplne nadšení. :) Nové umývacie prípravky Cool&Pretty a Sport&Fun sú bez parabénov, bez parafínu, s obsahom prírodných zložiek. Nesmú chýbať v ruksaku našej nádejnej tanečníčky a rovnako sa bez nich nezaobíde futbalový tréning nášho syna. Pre chlapcov sú vo vôňach Ľadová sprcha a Svieža energia, dievčatá majú na výber Kúzlo kvetov alebo Ovocnú bombu. 


Silikónové pomôcky na písanie pre chlapcov

563103 PL2CFB 530

Zdroj: lunzo.sk

Aj vy máte doma predškoláka? Tiež sa učí ako správne držať pero alebo pastelku pri písaní? Ak áno, objavili sme pre vás super vychytávku v podobe týchto silikónových pomôcok. Váš drobec sa nielenže naučí ako správne držať pastelku, ceruzku alebo pero, ešte sa pritom aj zabaví:) Túto sadu môžu kľudne používať detičky od 3 rokov. U nás ju používa 3 a pol ročný drobec a vždy keď ideme kresliť sa nielen neskutočne teší ale ešte si pritom trénuje aj správnu techniku držania ceruzky alebo pera do školy:)


Multifunkčná posteľ

toledo2

Zdroj: detskapostel.com

Z našich škôlkárov sa stali školáci a okrem nových školských tašiek, sme im darovali aj izbu pre "veľkáčov" :). Ako na to pri troch deťoch a v paneláku? Objavili sme tzv. multifunkčné postele a jednou posteľou sme vyriešili spanie pre tri deti naraz a naviac sme ešte získali úložný priestor na hračky. Zaujali nás aj postele v kombinácii s písacim stolíkom alebo väčšou úložnou plochou. Oceňujeme tento nápad, pretože s týmito posteľami hravo zariadite aj tú najmenšiu izbičku alebo izbu, o ktorú sa delí viac detí.


babylove tréningové plienkové nohavičky

20190820 173054

Zdroj: sdetmi.com

 

Niektoré deti v septembri nastupujú prvýkrát do školy či škôlky a niektoré - ako ten náš - nastupujú prvýkrát na nočník :) Leto je ako stvorené na trénovanie a tak sme sa do toho pustili aj my. Aby malý ochotnejšie spolupracoval, zakúpila som mu veselé nohavičky z letnej edície zn. babylove, ktoré sú určené na ochranu proti pretečeniu 12 hodín počas dňa aj noci. Otestovali sme ich počas cesty autom na dovolenku a mal ich aj cez noc a sú super! Vôbec nepretiekli. Možno sa už čoskoro skamaráti s nočníkom úplne

Nová tyčinka YES!

IMG 20190826 192210640 PORTRAIT

Zdroj: sdetmi.com

Úplná novinka medzi sladkosťami na slovenskom trhu: tyčinka YES! Čím je iná ako ostatné? Obalom - papierový, plne recyklovateľný obal, má pre mňa - rodiča, ktorý sa snaží ísť príkladom deťom a čo sa dá separujeme - pridanú hodnotu. Konečne viem, kam s obalom a deti sa potešili nielen ovocným, ale aj orechovej príchuti. Skvelý tip na sladkosť na desiatu :)


 

Sponzorovaný obsah - v tomto článku sú umiestňované produkty. Všetky práva vyhradené. Akékoľvek kopírovanie článku alebo jeho časti je povolené výhradne so súhlasom redakcie.

Napíšte komentár