01. 07. 2024 Diana

Tipy na originálne veľkonočné odmeny pre šibačov a oblievačov

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov

VO FB

Veľká noc je čochvíľa tu. Lámete si hlavu nad tým, čím obdarujete malých a veľkých šibačov? Inšpirujte sa našimi tipmi a vyberte pre nich originálny darček. 


Originálne veľkonočné vajíčka od Mixit

55564534 318932008826349 3976186435219750912 n

Zdroj: Instagram mix.it

Mixit sliepočky zniesli 7 farebných veľkonočných vajíčok. Mandle obalené v bielej alebo mliečnej čokoláde predstavujú ideálnu výslužku pre vyberavých šibačov. Za svoju chuť a farbu vďačia napríklad mrazom sušenému dračiemu ovociu alebo čaju matcha. Mixiťáci nezaháľali a prihodili vajíčka aj do veľkonočného müsli. 

Veľkonočné odmeny od Svet bedničiek

velka noc

Zdroj: svetbedniciek.sk

Internetový obchod s farmárskymi a kvalitnými lokálnymi potravinami ponúka zaujímavé odmeny pre šibačov. V ponuke majú chutné a kvalitné slovenské čokolády – zaujímavá je napríklad čokoláda o veľkosti A4 v darčekovom balení, medové cukríky, lízanky alebo nádherné ručne zdobené medovníčky či poctivé pravé bratislavské rožky.

Sladké veľkonočné ovocie od Brix

brix eatser 20

Zdroj: brixproducts.com

Chrumkavé mrazom sušené ovocie čaká na všetkých malých aj veľkých šibačov teraz vo veľkonočnej edícii. Vybrať si môžete čisté ovocie alebo chrumkavé kúsky v čokoláde. Ovocie od Brix - Grow for flavour je čisto naturálne a organické, plné minerálov, stopových prvkov a prirodzených cukrov. Spracúva sa sušením mrazom, takže si zachováva všetky dôležité živiny. 

Veľkonočná edícia cukríkov HARIBO

IMG 9677

Zdroj: marylyn

Obľúbená značka želatínových cukroviniek HARIBO si pre šibačov pripravila špeciálnu veľkonočnú edíciu želatínových cukríkov s mäkkými marshmallow vankúšikmi. Vo veselých farebných baleniach nájdete rôzne ovocné príchute, ako ananás, banán, jahoda, pomaranč a pomaranč s vanilkou, malina, mango alebo melón. HARIBO Frohe Ostern a Ostergrüsse navyše dostanete aj v praktickom závesnom balení.

Jedinečný Medvedíkový čaj

IMG 9750

Zdroj: marylyn

Originálny čaj nielen pre deti v tvare medvedíka je milým a netradičným variantom odmeny pre vášho kúpača. Medvedíky sa po zaliatí horúcou vodou rozpustia a vznikne tak sladký horúci nápoj. Deti ich môžu pokojne spapať aj ako cukríky.

"Šiby-ryby, mastné ryby,
dávaj vajcia, vykrúcaj sa!
Ak mi nedáš dve vajíčka,
daj mi čajík Medvedíčka,
ešte k tomu groš,
aby bolo dosť."

Veselé lízanky s prekvapením Chupa Chups

IMG 20190327 200220

Zdroj: marylyn

Chupa Chups Surprise je lízanka s prekvapením, ktorá poteší každého malého kúpača. Vo vajíčku je ukrytá klasická jahodová lízanka a prekvapenie - malá farebná hračka z kolekcie Wild Fantazy, ktorú tvorí až 16 figúrok jednorožcov a iných fantastických zvierat. Podarí sa šibačom nazbierať ich všetky? :)

Ovko dobroty pre najmenších šibačov

IMG 20190308 135556

Zdroj: marylyn

Ovocné výživy OVKO sú pre malých šibačov nielen chutnou, ale i zdravou odmenou. Lahodný obsah sa skrýva v praktickom balení, vďaka ktorému sa nerozleje ani nerozbije a vďaka znovu uzatvárateľnému obalu si ich malí šibači môžu pokojne vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Navyše sa zmestia aj do vrecka.

Vlastnoručne vyrobená kraslica

ResizedImage600400 easter egg egg leaf 1212235

Zdroj: Pexels

Vlastnoručne vyzdobené veľkonočné vajíčko je tým najoriginálnejším darčekom, aký môžete darovať. Pozrite si naše články a vyrobte si ich hneď niekoľko ako darček pre šibačov, oblievačov alebo hoci len tak pre seba ako krásnu veľkonočnú dekoráciu do izbičky. :)

Napíšte komentár