06. 07. 2024 Patrícia, Patrik

POMALO - Festival udržateľnosti

15.02.2019 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 12.05.2019 Mesto:Bratislava Čas:9.00 - 19.00 Zdroj:stránka organizátora
pomalo

Zdroj: FB POMALO

Spomaľme pre skutočne pozitívne zmeny! Staňte sa s nami súčasťou spoločenského manifestu, ktorý zdôrazňuje trvalú udržateľnosť, podporuje humánny prístup a podniecuje k etickej konverzácii.

Po úspešnom pilotnom ročníku pokračujeme v prezentácii slow fashion, zero waste, etickej módy, udržateľného dizajnu, fair trade, eko, bio aj vegan. Príďte sa zoznámiť s výrobcami, dizajnérmi a značkami, ktoré spĺňajú kritéria pomalého životného štýlu a zoznámte sa s ideami organizácií, ktoré sa venujú rozvoju týchto činností. Naučme sa vrátiť prírode to, čo nám dáva!

Festivalový deň nám spríjemní oddychová zóna, detský kútik či chutné vegetariánske a vegánske občerstvenie. Súčasťou podujatia bude SWAP (vzájomná výmena oblečenia), zaujímavé prednášky, diskusie a všakovaké workshopy. Spolu so značkou Curaprox budeme recyklovať staré kefky. Počas POMALO si budete môcť zakúpiť aj rastliny, ktoré vám spestria domov.

V prípade, že by ste sa chceli prihlásiť na podujatie alebo by ste mali nápad, ako ho obohatiť, neváhajte a kliknite tu: bit.ly/PomaloSpoluprace1205
.

Dátum: 12. 5. (nedeľa)
Miesto: Stará tržnica, Námestie SNP 25
Vstupenky: 3 € na mieste / 2 € v predpredaji tu: bit.ly/VstupenkyPomalo1205

Napíšte komentár