04. 07. 2024 Prokop

Naštartujte sa s našimi januárovými vychytávkami

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky jednotlivých produktov, sdetmi.com

banner vychytavky
Pákový espresso kávovar Orava

Po rokoch odolávania som nakoniec podľahla čaru dobrej kávy aj ja. :) A tak do našej domácnosti pribudol pákový espresso kávovar 3 v 1 Orava ES-250 K. Šálku voňavej dobroty vyčaruje z mletej kávy, kapsúl aj porciovanej kávy a vďaka dýze na napenenie mlieka s ním hravo pripravím aj moje obľúbené, ľahučko našľahané kapučínko s úžasne hustou penou. Má tlak 20 barov, 1,4-litrovú ľahko vyberateľnú nádobu na vodu a obsluhuje sa jednoducho otočením páky. 

ES250 001

Zdroj: marylyn

Sprchový puding MARK

Milujem, keď si pre seba konečne ukradnem chvíľku bez detí a môžem sa v kúpeľni rozmaznávať s MARKom. Nebojte sa, manželovi som verná. :) MARK je čisto prírodná a úžasne voňavá kozmetika, ktorú som si totálne zamilovala a nedám na ňu dopustiť. Sprchový puding je aktuálnou top novinkou, akú som ešte nikde nevidela. Má jedinečnú hustú krémovú konzistenciu, bohato pení a pokožku krásne rozvonia a hydratuje. Po takej sprche sa cítim ako znovuzrodená. 

scrub5 2048x

Zdroj: MARK scrub

Galéria Dobrá hračka

 V Tatrách nás zastihlo nepriaznivé počasie a tak sme začali hľadať pre deti nejaké vyžitie. Hneď v  Tatranskej Lomnici sme objavili úžasné miesto s názvom Dobrá hračka. Je to vlastne herňa, ktorá vyzerá ako veľké dopravné ihrisko s mnohými stanovišťami zamerané na rôzne povolania ako hasič, policajt, módny návrhár. Deti si všetko vyskúšali a zároveň plnili úlohy a zbierali pečiatky. Všetci sme odchádzali nadšení a určite to nebola naša posledná návšteva.

dobrahracka4

Zdroj: Dobrá hračka

Pomelo

Možno mi neuveríte, ale ja som pomelo skutočne objavila až tieto sviatky. Je to totálna mňamka. Ošúpať treba hrubú vonkajšiu šupku aj tú tenkú vnútri, a potom sa dostanete k sladučkej šťavnatej dužine. Pomelo obsahuje množstvo vitamínov, minerálov (najmä železa a draslíka) a naviac enzýmy, ktoré podporujú trávenie, odbúravajú tuky a čistia organizmus, takže si ho bez výčitiek spokojne "chrumkám" aj pri večernom filme. Fakt skúste, je to závislosť. :)

IMG 20190114 174456

Zdroj: marylyn

Pletené nápisy Makuka

Deťom zvyknem v izbičkách stále robiť nejaké úpravy. Je to také moje malé hobby. :) Keď som si tak cez víkend surfovala po všelijakých tých pekných stránkach s dekoráciami, našla som tieto originálne pletené nápisy od Makuky. Keďže starší syn je prvák a spoločne sa učíme písané písmenká, neváhala som ani minútu a kúpila ich hneď v niekoľkých variantoch - mená mojich lások, naše výnimočné dátumy aj štýlové dekoračné nápisy. Deti sú z nich nadšené. 

42687633 2719284634763982 7596546078485250048 n

Zdroj: Makuka

Detoxikačná kúra Neera

Po sviatkoch sme sa s manželom rozhodli pre očistu organizmu. Detoxikačná kúra Neera je na to ako stvorená. Pomáha pri chudnutí, na zlepšenie imunity, vitality, trávenia, kvalitnejší spánok, krvný obeh, čistejšiu pleť, pevné nechty a vlasy. Telo zbaví nahromadených odpadových látok, jedov a hlienu a opäť v ňom naštartuje jeho prirodzené procesy. Skvelý kokteil stromového sirupu Neera, čerstvej citrónovej šťavy, vody a kajanského korenia zabezpečí dostatok kalórií, minerálov a jednoduchých cukrov bez hladovania.

IMG 20190118 103402

Zdroj: marylyn

Film Nová šanca

Po dlhom čase sme si konečne spravili s bratmi a sestrou taký malý spoločný rodinný večer bez detí a partnerov. No a ako stráviť večer lepšie, ako v kine pri dobrom filme, že áno? :) Film Nová šanca s Jennifer Lopez v hlavnej úlohe je naozaj príjemná oddychovka. Z predavačky sa vďaka vymyslenému profilu na sociálnej sieti stane vysoká manažérka v kozmetickej spoločnosti, ktorá úspešne rozbehne novú kariéru. Samozrejme, nechýbajú zápletky, napätie, rodinné vzťahy a skvelý humor.  

nova sanca

Zdroj: Monolith

Napíšte komentár