01. 10. 2024 Arnold 17°C Jasno

Najväčsí detský kreatívny festival LEPORELO

03.01.2019 Autor: Petra, Foto: leporelofestival.sk/
Termín: 30.06.2019 a ďalšie Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora
orig LEPORELO najvacsi detsky kreativny festival 2018121016836

Zdroj: leporelofestival.sk

Ahojte decká. Viete prečo je Festival Leporelo úplne jedinečný? Pretože spája a tvorí, zabáva a učí. Nenechá vás sedieť v kúte 

Prijdite všetci k nám a zoberte so sebou svoje rodinky!

Budeme spievať, hrať, tancovať, športovať, variť, počítačovať, kresliť, stihať, vyšívať, lepiť, písať, čítať, zabávať sa a blázniť.

Čakajú na vás obľúbené spevácke hviezdy, veľa hercov, moderátorov, umelcov – ktorí vám budú pomáhať na jednotlivých stanovištiach. Nenechajte si ujsť najväčší detský kreatívny festival pod slnkom. Tešíme sa na vás!!!

A prečo vlastne Leporelo? Podstata tejto detskej hry – skladačky spočíva práve v spájaní, prepojení. My sme sa sa rozhodli pre takýto festival práve preto, že nám nie je jedno, ako vychováme naše deti a čo im odovzdáme. Do sveta plného negatívnych správ a nálad, nahnevaných ľudí, ignorancie a sebectva, sme sa rozhodli priniesť pozitívnu dávku tvorivosti, kreativity, zábavy, učenia hrou a všetkého, čo patrí k správnej výchove našich detí, aby vyrástli v dobrých a slušných ľudí. Našou snahou je spájať a búrať predsudky vo všetkých oblastiach, nabádať k usilovnosti a šikovnosti. Deti sú naše všetko a preto im treba dať priestor, kde by sa mohli realizovať a tešiť sa z toho. Festival Leporelo sa snaží byť práve takýmto miestom.

Nádherný areál Kulturparku v Košiciach sa na dva dni premení na svet plný hudby, tanca, filmu, zábavnej vedy a techniky, športu, zdravej a chutnej školy varenia, tvorivého čitania, písania, maľovania, herectva atď.

Každým zo stanovísť bude deti sprevádzať známa osobnosť, či už v podobe speváka, speváčky, herca, moderátora, umelca či zabávača. Tí deťom ukážu svoje remeslo v podobe workshopov zoči-voči.

Program sa snažíme časovo vyskladať tak, aby si menšie deti stihli poobede zdriemnuť a nič pritom nezmeškať. Podarilo sa nám do festivalu Leporelo zapojiť tie najväčšie a najobľúbenejšie detské spevácke hviezdy, aké u nás máme, pridajú sa k ním ďalší hodobníci, herci z televízií a divadla, moderátori a ďalší.

Nebudú chýbať oddychové zóny s tulivakmi a baby zóna s prebaľovacími kútmi.

A čo je úplne najdôležitejšie? Máme množstvo pomocníkov, asistentov a šikovnú sbs –  pretože dbáme predovšetkým na bezpečnosť… a pitný režim J

Okrem spomínaných workshopov na vás bude čakať fantastická fun zóna, obrovské bublifuky, pena, guličky, lepiace steny, drevený kolotoč a množstvo ďalších atrakcií, chutný foodcourt s bohatou ponukou pre celú rodinu, kúzelník, šašovia, bábkové divadlo a mnoho ďalšieho.

Celý festival Leporelo sa nesie v duchu zodpovednosti k životnému prostrediu, preto u nás neuvidíte žiadne balóny ani iné umeliny. Koše na separovaný odpad budú samozrejmosťou, taktiež recyklovateľný riad a poháre vrámci foodcourtu, nebudú chýbať ani pútavé tvorivé dielne a prednášky pre deti na tému ochrany prírody, triedenia odpadu, šetrenia energií a ohľaduplného vzťahu k zvieratkám.

Ďalšou z dôležitých súčastí festivalu Leporelo je sociálna oblasť. Je priam našou povinnosťou  naučiť deti pomáhať sebe navzájom, rovnako tak pomáhať iným, ktorí možno nemali toľko štastia, prípadne zdravia, ako my. Vrámci festivalovej zbierky sa všetci poznažíme pomôcť chorým či sociálne slabším deťom, aby sme aj v tomto smere naplnili hlavné poslanie festivalu – spájať.

Neváhajte a staňte sa aj vy súčasťou tejto kreatívnej rodiny. Prvá vlna vstupeniek za zvýhodnené ceny je už v predaji. Tešíme sa na vás.

Kúpiť lístok

Napíšte komentár