27. 06. 2024 Ladislav/Ladislava

Spievankovo na Festivale Lumen

23.04.2018 Autor: Externý prispievateľ, Foto: festivallumen.sk
Termín: 15.06.2018 Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

LUMEN Spievankovo A4 page 001

Pre rodinky s malými deťmi sme pripravili špeciálne prekvapenie "Spievankovo na Festivale Lumen". V piatok 15. júna vás radi privítame i s vašimi najmenšími o 17.00 hod. v Mestskej športovej hale v Trnave.

Spievanku a Zahrajka pozná asi každé dieťa. Pre predškolákov sa dve veselé postavičky rýchlo stali idolmi. Mária Podhradská a Richard Čanaky ešte asi v roku 2002, keď začali spolu tvoriť piesne pre deti, ani netušili, s akým úspechom sa stretnú. V roku 2013 bolo ich DVD Spievankovo 3 najpredávanejším nosičom slovenskej hudby – predalo sa 25.000 ks. Dvaja interpreti, známi z gospelovej scény už dlhé roky, svoju spoluprácu pomenovali tak, ako ju poznáme dnes, v roku 2009. Odvtedy vydali päť DVD a tri cédečká, nehovoriac o množstve koncertov a vystúpení, ktoré majú počas celého roka. Projekt sa stal už v začiatkoch natoľko obľúbeným, že Mária a Richard zanechali svoje dovtedajšie zamestnania a venujú sa Spievankovu naplno. Náplňou ich práce sú detské piesne, divadielka, hry s deťmi a kresťanské ukazovačky. No ich hudba už dávno presiahla kresťanskú komunitu, z viac než tisícich ponúk zvládnu zrealizovať len sto vystúpení. Pri väčších vystúpeniach sprevádza Máriu a Richarda kapela, ktorá sa skrýva pod názvom Zajko Band.

Lístok za 12 € si môžete zakúpiť cez Predpredaj.sk na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/14371/spievankovo-na-festivale-lumen.

Tešíme sa na vás aj v detskom kútiku na Festivale Lumen, ktorý bude otvorený v piatok od 17:30 do 20:00 a v sobotu od 10:30 do 23:00 na Radničnom nádvorí v Trnave. Pripravené budú rôzne atrakcie, predstavenia a hry :)

Tak čo, prídete aj vy pozrieť fenomenálne Spievankovo naživo? Už v júni na Festivale Lumen!

Napíšte komentár