21. 09. 2024 Matúš

S láskou deťom v Eurovea

02.02.2016 Autor: Maria Bodnarova, Foto: FB Eurovea
Termín: 14.02.2016 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

12662723 1109222912444867 729078232908349114 n

Venujme svoje srdce na Valentína deťom s chorým srdiečkom.


Nadácia Detského kardiocentra už 23 rokov pomáha deťom, ktoré trpia vrodenými chybami srdca a sú odkázané na zdravotnú starostlivosť v Detskom kardiocentre. A preto sa rozhodli prepojiť lásku so srdcom a uskutočniť v Eurovea benefičné podujatie „S láskou deťom“. 

Podujatím vás bude sprevádzať moderátorská dvojica Martina Šimkovičová a Alex Štefuca a program bude nabitý spevom, tancom, bojovým umením, rozdávaním darčekov a prítomnosťou tvárí Nadácie Detského kardiocentra. Podporiť svojou účasťou nás príde Katka Hasprová, ktorá vám zároveň aj zaspieva, prídu aj Jaro Bekr s Monikou Hilmerovou, Janka Lieskovská, ale aj Roman Volák so svojimi malými zverencami, ktorí predvedú svoje bojové umenie. Nenechajte si ujsť ani vystúpenie tanečnej skupiny Škola breaku, ale aj tanec detí zo ZŠ Ostredková, ktoré zároveň prídu oficiálne odovzdať výťažok z tvorivých dielní a mikulášskeho jarmoku v škole Nadácii DKC. Aj spevák Peter Bažík vám príde zaspievať svoj veľký hit a ku koncu podujatia sa prichystajte na prekvapenie z hokejového sveta.

Už od desiatej si môžete prísť zakúpiť kardiokamarátov, či špeciálnych polohovacích hadíkov, ktoré pre DKC vyrobila chránená dielňa Klub Donna Rosi, svojimi výrobkami sa prídu pochváliť aj deti zo základnej školy Za kasárňou, či spoločnosť Too Good, ktorá pre DKC vyrobila špeciálne medovníčky zo srdca. Všetky tieto veci si môžte zakúpiť aj ako darček pre svojho milovaného/milovanú a zároveň podporiť Nadáciu DKC.

Aj predajne v Eurovea sa rady zapojili do tohto projektu, aby detičky podporili, a to formou umiestnenia kasičiek k svojim pokladniam na celý víkend (od 12.2. – 14.2.). Ak budete od piatku do nedele nakupovať v Eurovea, vo vybraných prevádzkach, môžete podporiť Nadáciu Detského kardiocentra formou vhodenia ľubovoľného príspevku do kasičky. 

Napíšte komentár