26. 06. 2024 Adriána

Orange Stanley Cup Tour 2015

13.08.2015 Autor: Simona, Foto: hosssportcenter.sk
Termín: 21.08.2015 Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora

Najlepší slovenský hokejista súčasnosti Marián Hossa už po tretí raz prinesie do Trenčína Stanley Cup. Odfotiť sa s najvýznamnejšou klubovou trofejou a samotným Hossom bude mať možnosť každý, kto 21. augusta zavíta do trenčianskych ulíc.

V Trenčíne sa Stanley Cup objaví už po šiestykrát. Významnú úlohu na oslavách tradične tvorí Orange, ako generálny partner Orange Stanley Cup Tour 2015 a dlhoročný podporovateľ slovenského hokeja. Tento rok navyše v spolupráci s organizátormi pripravili oslavy tak, aby sa každý fanúšik mohol bez dlhých radov odfotiť s trofejou, pre ktorú sa mnohí chlapci rozhodli hrať hokej.

O 16:00 Marián Hossa odštartuje na špeciálne upravenom kamióne “road show” mestom (viď mapa). Začína na mieste, kde sa hokej začínal učiť hrať a kde vyrastal. Blízko betónového ihriska medzi panelákmi na najväčšom trenčianskom sídlisku Juh. Odtiaľ pomaly poputuje mestom až k Zimnému štadiónu Pavla Demitru. Každý fanúšik si tak bude môcť odfotiť najlepšieho slovenského hokejistu súčasnosti aj s pohárom, urobiť si  “selfie” a dostane aj podpis kartu. Večer si Marián Hossa trofej užije na Trenčianskom hrade v kruhu priateľov. Pri tejto príležitosti bude hrad po prvýkrát vyzdobený vlajkami klubu ako aj samotného mesta Chicago, v ktorom pôsobí. 

Hossa ešte pred cestou mestom s pohárom navštívi trenčiansku nemocnicu, ktorú zároveň podporí nákupom potrebných zdravotníckych zariadení. V mene organizácie Orange vás preto pozývame v piatok 21. augusta do trenčianskych ulíc pozdraviť jedného z najlepších hokejistov súčasnosti. 

hossa mapa

Napíšte komentár