28. 09. 2024 Václav 19°C Prehánky

Tipy / Košice Filter

Kam s deťmi v septembri? TOP

September je tu a s ním aj nový školský rok. Kam ísť a čo vidieť vám poradíme v našom článku. :)

Ako sa s deťmi zahrať vonku v každom počasí TOP

Neviete, čo robiť s deťmi vonku, keď je slniečka málo a navyše je zubaté? Preliezačky a hojdačky sú studené, piesok neupravený, chladný, mokrý... My vám prinášame zopár tipov na hry, ktoré zahrejú nielen deti, ale aj vás. A pritom sa zabavíte. :)


Kam na dovolenku v septembri 2024?

Ak hľadáte inšpiráciu kam vycestovať na letnú dovolenku v septembri, určite neprehliadnite tieto atraktívne destinácie - Tunisko, Menorka, Bahrajn alebo exkluzívna novinka Qatar. Tieto krajiny vás v septembri privítajú príjemným dovolenkovým počasím a množstvom nezabudnuteľných zážitkov. Dovolenka v septembri - perfektná kombinácia príjemného počasia, dostupnejších cien a pokojnejšej atmosféry.

Termíny prázdnin a voľna v školskom roku 2024/2025

Prázdniny a voľno v školskom roku 2024/2025. Naplánujte si svoju dovolenku s deťmi už teraz!


Kam na exotickú dovolenku s deťmi?

Cestovná kancelária Hydrotour prináša slovenským dovolenkujúcim túto jeseň až 3 exotické destinácie – exkluzívny QATAR, kráľovský BAHRAJN a fascinujúci OMÁN. Do všetkých troch sa dostanete pohodlne, priamym letom z Bratislavy.

Rýchle cookies z arašidového masla

Vyskúšajte super jednoduché arašidové cookies len z troch ingrediencií, bez mlieka a múky, ktoré potešia deti, manžela, ale aj návštevu.

Dovolenkové tipy od mamičiek zo sdetmi.com

Rozmýšľate kam na letnú dovolenku? Poradia vám mamičky z redakcie s ich overenými destináciami.

Nepečené vianočné čoko "crossky"

Úžasný, chrumkavý nepečený koláčik vhodný na vianočný stôl.

Nepečené vianočné koláčiky

Nepečiete alebo nestíhate? Tak stavte na nepečené dobroty. Bez väčších problémov ich pripravia aj začiatočníci a ich príprava nezaberie veľa času. Môžete si ich pripraviť aj na poslednú chvíľu.