20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Jarné tvorenie s deťmi TOP

K jari neodmysliteľné patria mláďatká a rozkvitnuté kvietky a stromy. V článku vám prinášame niekoľko inšpirácií z internetu na jarné tvorenie s deťmi.

Nivy bavia malých aj veľkých

Hľadáte to správne miesto, kde si cez víkend nakúpiť, dobre sa najesť a ešte aj zabaviť deti? Prečítajte si článok, ako minidiamodblog vyrazila v sobotu so svojou rodinou na Nivy.

Vianočné ozdoby zo sódy

Niektorí z nás si radi vyrábajú vianočné ozdoby sami. Domáca modelovacia hmota zo sódy a škrobu je ideálnou surovinou na tvorenie vianočných ozdôb. Ozdoby môžete zavesiť na vianočný stromček, vložiť do kvetináča alebo podarovať ako darček.

Tekvičky - tip na jesenné tvorenie s deťmi

Zabavte sa spolu s deťmi a vytvorte si doma tekvičky z papiera či ponožiek

Boli sme, videli sme... Ekopark Piešťany

Hodinu od Bratislavy sa nachádza jedno úžasné miesto vhodné nielen pre rodiny s deťmi - Ekopark Piešťany. Nielenže tu nájdete viac ako 100 druhov rôznych zvierat nielen z Afriky, Ázie, Južnej a Severnej Ameriky, z Austrálie a Európy, ale aj veľké lanové ihrisko a množstvo iných atrakcií pre deti.


Testovačka sdetmi.com: prístroj Luli Chef Midi

Určite poznáte Miomat, čarovný prístroj na príkrmy a smoothie, ktorý je na trhu od roku 2013. Veľmi sme sa potešili, keď sme vtedy spoznali šikovné slovenské podnikateľky, ktorým záležalo na zdravom stravovaní a svoje podnikanie zamerali na prístroj, ktoré uľahčoval prípravy pokrmov.

Boli sme, videli sme.. Zoo a Zámok Schönbrunn vo Viedni

27. apríla sme sa z redakcie zúčastnili novinárskej cesty do rakúskeho zámku Schönbrunn a zoologickej záhrady, nachádzajúcej sa v areáli zámku. Prečítajte si, ako sa nám páčilo.

TOP karnevalové masky našich fanúšikov

Aktuálnou témou je karneval a na našom Facebooku sme vás vyzvali o zaslanie fotografií vašich kostýmov a masiek. A poslali ste nám niekoľko naozaj prepracovaných home-made kostýmov. Pozrite si výber tých najlepších, ktoré nás zaujali až fascinovali. Ktorá sa páči najviac vám?

Boli sme, videli sme... Výstava Harry Potter vo Viedni

Harry Potter je knižná aj filmová senzácia, ktorá svojimi kúzlami očarila všetky generácie. Teraz už nemusíte ísť do Londýna, aby ste sa pozreli na detaily z čarodejníckeho sveta, ale stačí ísť hodinu autom z Bratislavy na okraji Viedne.

Vyrobte si doma lampión

Chystáte sa na lampiónový sprievod? A nestihli ste kúpiť lampión. Vyrobte si...