25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Slniečko - cestovka pre deti

Autor: CKSlniecko, Foto: detskerekreacie.sk
Adresa:Cestovná kancelária Slniečko, Palackého 8, Trenčín Telefón:032 652 19 11, 032 658 00 10 E-mail:slniecko@ckslniecko.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Najlepšie strávený čas vášho dieťaťa? V detskom tábore!

Všetci dobre vieme, že súčasnosť patrí informačným technológiám. V preklade to znamená, že takmer každé dieťa sa vie a chce najlepšie zabaviť prostredníctvom počítača a internetu, mobilu či tabletu. Aj vy sa pýtate, kde zmizli všetky tie interaktívne a edukačné hry a zábavy, ktoré poznáme z minulosti? Nechcete vychovať zo svojich detí robotov, ktorí nepoznajú čaro prírody, vôňu čerstvého vzduchu a skvelé zážitky vďaka rôznym výletom? Detský tábor je presne to miesto, ktoré vaše deti potrebujú a ocenia!

Možno, keď im o tom poviete po prvý raz, nebudú ani vedieť, o čo vlastne ide. Tábor? Čo sa na takom tábore robí? Ako dlho budem preč? Bude tam internet? Nebude to nuda? Vaše deti vás zasypú veľkým množstvom otázok, na ktoré vás s radosťou vopred pripravíme!

Vy aj deti máte na výber z veľkého množstva miest, ktoré môžu navštíviť. Pokochať sa môžu nie len slovenskou prírodou, ale aj zahraničím a teda rôznymi atrakciami i aktivitami, ktoré ich čakajú. Tieto aktivity, hry, trasy či túry celkovo závisia od zvoleného a konkrétneho pobytu. Cestovná kancelária Slniečko ponúka presne to, po čom vaše deti túžia! Nezávisí od toho, či máte doma malú modelku, spisovateľku, cestovateľa či bádateľa, pre každé jedno dieťa a osobnosť sa nájde tábor, ktorému jednoducho bude chcieť podľahnúť!

Všetky výlety sme vymýšľali a realizovali s celkovým ohľadom na dieťa a na to, aký dopad môže mať výlet na psychiku dieťaťa a jeho momentálne cítenie. Výsledkom sú stovky spokojných detí, ktoré sa z našich detských táborov a výletov nechceli ani vrátiť.

Doprajte vášmu dieťaťu kúsok poznania, radosti, šťastia i nových vedomostí v jednom! Dajte im niečo, čo im moderné IT technológie nikdy nezaručia! Zavolajte ich k nám, nech si pozrú naše tábory a sami si vyberú ten, ktorý je ušitý na mieru presne pre nich! Garanciou kvality je naša  cestovná kancelária Slniečko a natešené úsmevy všetkých detí, ktoré vedia, čo je ozajstná zábava!

 

 

 

Mapa: N 48° 53′ 45″ E 18° 2′ 29″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Zaneta 09.08.2021, 11:23

    Neodporucam, strava sa nevarila na mieste, ale sa dovazala, deti boli hladne, pretoze porcie aj vratane duply boli nedostatocne. Cestovka vynechala zaplateny program...

  • Ján 07.12.2016, 00:29

    Dobrá cestovka...spokojnosť...

  • eva 01.12.2016, 15:06

    Nase deti sa vzdy tesia kedy pojdu cez Slniecko do tabora a na tety animatorky

  • eva 21.11.2015, 19:51

    Cestovnu kancelariu Slniecko odporucam, vzdy po tabore je nase dieta usmiate ako krasne slniecko :)

  • Mgr. Helena Stašáková 23.11.2014, 11:46

    Letné tábory Slniečko si naše deti z DCHD Považská Bystrica veľmi chvália..... a tešia sa.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár