25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Bilingválne DC Slniečko

, Foto: DC Slniečko
Adresa:Bilingválne DC Slniečko Vihorlatská 1, 83104 Bratislava Telefón:0915 153 172 E-mail:dcslniecko@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Naše súkromné detské bilingválne centrum Slniečko sa vyznačuje priateľským prostredím so záhradou o rozlohe 10.000 m2, ktoré na prvý pohľad poteší a rozžiari nielen Vaše malé ratolesti, ale aj Vás samotných. Sme si istí, že ihneď po prvej návšteve na Vás dopadne ľahká ťarcha nostalgie. Postačí len chvíľa, pár pohľadov na naše pestro vyzdobené a bohato vybavené triedy, a začnete s úsmevom na tvári spomínať, aké to bolo krásne a bezstarostné dochádzať každý všedný deň do škôlky. Doprajte svojmu dieťaťu krásne prežité predškolské roky, aké si pamätáte Vy a bez váhania ho zapíšte do našej materskej školy.

Súkromné detské bilingválne centrum Slniečko poskytuje starostlivosť o deti vo veku od 2 do 6 rokov v rodinnej a inšpirujúcej atmosfére.

Prostredie centra je veľmi prijemne s priestrannými svetlými miestnosťami. Pestré farby a maľby vytvárajú hrejivú a teplú atmosféru. Priestory centra sú vyzdobené a zariadene tak, aby sa deti do škôlky tešili a boli v nej šťastné. Výzdobu doplňujeme vlastnými obrázkami a tvorbou deti. Vybavenie škôlky spĺňa hygienické a bezpečnostné normy a je prispôsobené potrebám a možnostiam detí v predškolskom veku.

Individuálny a starostlivý prístup profesionálneho personálu je hlavnou prednosťou centra. Snažíme sa vytvárať veselý detský svet plný hier, objavovania a spoznávania okolitého sveta ako aj prírody. Našim cieľom je sa uistiť, že každé dieťa dosahuje svoj potencionál a vytvárať prostredie, ktoré jeho rozvoju napomáha. Hlavnou prioritou je vyzdvihnúť hodnoty akými sú vzájomný rešpekt, spolucítenie, rozvoj sebadôvery a sebaistoty.  

Deti sú rozdelene do skupín podľa veku a sú pod stálym dozorom kvalifikovaného personálu. Celodenné aktivity podnecujú vzájomné pomáhanie, zdieľanie a schopnosti dávať, deliť sa a prijímať. Učitelia nabádajú k rozvoju osobnosti, nápaditosti a tvorivosti prostredníctvom špeciálnych ako aj vybraných aktivít samými deťmi.  

Denný program je okrem vzdelávacích aktivít plný výtvarných, hudobných a pohybových činnosti. Niekoľkokrát za deň sa deti venujú určenej téme, učia sa pesničky a riekanky, maľujú, kreslia, modelujú, spievajú, tancujú, hrajú divadlo, behajú, súťažia a chodia na prechádzky.   

Pohybové činnosti zahŕňajú cvičenie s fit loptami, tanec, ako aj hranie vonku na priestrannom dvore s preliezačkami, pieskoviskami, hojdačkami, domčekmi a záhradkami. Dvor je vybavený prvkami, ktoré spĺňajú potreby pohybu, rozvíjajú predstavivosť a fantáziu dieťaťa.  

Výuka angličtiny prebieha prirodzenou formou učenia jazyka, ktorá je typická pre učenie v dvoj-jazyčnom prostredí. Základy druhého jazyka začínajú postupnými a jednoduchými cvičeniami a hrami. Učiteľky hovoria obidvoma jazykmi, anglicky a slovensky. V časovo vymedzenom priestore deti komunikujú výhradne anglicky.

Prevádzka škôlky

Bilingválne DC Slniečko je otvorené: Pondelok - Piatok 7:00-18:00

Rozvrh:
7:00 - 8:45 schádzanie detí, hry a zábavná činnosť, ranné cvičenie
8:45 - 9:00 raňajky, ranná hygiena
9:00 - 10:00 individuálne a skupinové prace (výtvarné, pracovné, hudobné činnosti, jazykové cvičenia), pohybové hry
10:00 - 11:30 hry vonku, vychádzka
11:30 - 12:00 obed, hygiena a príprava na odpočinok
12:00 - 14:00 odpočinok, počúvanie rozprávky
14:00 - 14:30 olovrant, hygiena
14:30 - 18:00 záujmové krúžky, hry, individuálne práce s deťmi

Registrácia a poplatky

Mapa: N 48° 10′ 27″ E 17° 9′ 30″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár