25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Multimediálny festival Lovely Experience 2018

23.05.2018 Autor: Claudinka, Foto: lovelyexperience.sk/
Termín: 26.05.2018 Mesto:Trnava Zdroj:stránka organizátora

lovely experience 18

Multimediálny festival na námestí
Lovely Experience je značka multimediálnych podujatí predstavujúca moderný audiovizuálny formát známy svojou jedinečnosťou. Zapája všetky zmysly návštevníkov, šokuje a vytvára obsah, ktorý je možné zažiť iba na Lovely Experience. Show plná prekvapení, technického pokroku, audio- vizuálneho umenia, tanečných a akrobatických výkonov doplnená dynamickým zvukom, dychvyrážajúcim svetlom a efektami, to je Lovely Experience 2018.

Na jeden večer Lovely Experience premení miesto na spoločný priestor zdieľania voľného času s audio-vizuálnym hudobným dielom a pohybovým umením zahraničných artistov. ZÁŽITOK, to je slovo, ktoré všetko vystihuje.

Nechaj sa strhnúť
Kombinácia aktuálnych zahraničných umelcov, tanečníkov, akrobatov, atrakcií a vizuálneho príbehu vytvára dychvyrážajúce podujatie plné prekvapení a inteligentnej zábavy. Lovely Experience je multimediálny festival schopná šokovať a zanechať dojem. Profesionálne zabezpečenie zvukovej, svetelnej a vizuálnej technológie prezentuje hudobné zážitky tak, ako si to náročný návštevník predstavuje. Licencovaná produkcia, najnovšie trendy a dokonalé spracovanie motívov pre skúsených návštevníkov podujatí.

Lovely Experience Multimediálny Festival v centre mesta plný audiovizuálneho umenia, svetelných inštalácií, elektronickej hudby a silent párty až do rána.
Špeciálnu audio-vizuálnu inštaláciu prinesie Divadlo Jána Palárika v Trnave a Mestská Veža Trnava.

Multimediálne umenie vo verejnom priestore
3D mapping a multimediálne divadlá
Silent Párty na slúchadlách bez rušenia nočného kľudu audiovizuálne umenie, workshopy, Interaktívne inštalácie #TRNAVAJELOVELY

Lineup:
Digitalism /DE/ DJ EKG, Inkwall, DJ Yanko Kral, Subtension, Changing Faces, Belau, MAG Mutro Art Group

26. Máj 2018
Začiatok denného programu: 15:00 - Inšpiratívne prednášky na tému smart life - Trojičné námestie aj Nádvorie
Začiatok hudobného programu na námestí: 17:00 - Trojicne namestie

Mestská Veža Trnava otvorená počas festivalu do polnoci.
- 23:30 posledný výstup na vežu
- do 18.00 ceny platné podľa cenníka, po 18:00: deti do 6 rokov - zdarma, so slúchadlami Lovely Experience - 2 eurá, ostatní - 3 eurá (bez akýchkoľvek iných zliav)

Napíšte komentár