24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Grand Opening týždeň - otvorenie novej predajne Kidmania

08.05.2018 Autor: Laura , Foto: FB
Termín: 26.05.2018 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

1open

Radi  by sme vám oznámili a pozvali vás do našej novej predajne KIDMANIA v bratislavskej Petržalke v komplexe Slnečnice Market.
Dňa 26.5.2018 sa bude v Slnečniciach konať veľká otváracia akcia, ktorej sa zúčastníme, a zároveň pre vás oficiálne otvoríme brány našej novej predajne.
Čakať na vás bude mnoho zaujímavých zliav (až do 50% po celý týždeň) a darčekov, takže neváhajte a využite túto jedinečnú príležitosť a navštívte nás. 
Sobota bude plná zážitkov, tanečných vystúpení, zábavy, stretnutia s priateľmi a výhodných nákupov u nás!

33077915 1623758484408299 6151759727681339392 o

Prémiové hračkárstvo pre múdrych rodičov
Tí, čo nás už poznáte viete, že u nás nájdete hračky, ktoré vždy dostatočne slúžia všestrannému rozvoju dieťaťa od narodenia do školského veku. Nepredávame hračky pre masy, ale naozaj múdrym rodičov, ktorým záleží na výchove svojich detí a podpore ich schopností. Keďže si čítate tento článok, určite ste jedným z nich ;)

Keďže sme distribútor značky Janod pre Slovenskú a Českú republiku a tiež distribútor Haba pre ČR, nájdete u nás hlavne hračky týchto značiek, doplnené o produkty iných prémiových značiek, ktoré sa nenachádzajú v portfóliu Janod alebo Haba.
Naši zákaznáci si u nás cenia hlavne osobný a priateľský prístup, schopnosť vždy vedieť dobre poradiť a príjemné prostredie.
Mohli ste nás vidieť na mnohých konferencíách, výstavách, zariaďujeme detské kútiky na týchto aj iných eventoch tak, aby sme priniesli radosť, zábavu, ale hlavne vedomosť a rozvoj každému dieťatku.

Sme vám bližšie
Naša nová predajňa má skvelú polohu, dostanete sa k nám autom, autobusom a v budúcnosti aj električkou. Nachádzame sa na konci Panónskej cesty, v novom dizajnovom a trendy nákupnom a obytnom komplexe Slnečnice Market. V budúcnosti má byť súčasťou komplexu veľký park, škola a iné služny a prevádzky.
Pri vašej návšteve našej predajne si môžete pochutiť v našej blízkosti na jedlách z gastro tržnice Trch, kde sa dajú nakúpiť aj rôzne farmárske, mliečne a masové výrobky a biopotraviny. Súčasťou je aj príjemná kaviareň so zdravými aj bezlepkovými zákuskami. Oproti je nákupný komplex, takže vybavíte všetko potrebné na jednom mieste.
V neposlednom rade sa čoskoro otvorí aj indoorové detské centrum Leon, ktoré nenechá chladným ani jedno dieťatko. Súčasťou centra budú aj rôzne aktivity, bazén, detské oslavy a iné služby vašim deťom.

Stará predajňa a odberné miesto v Rusovciach budú zrušené a nájdete nás už iba na novej adrese Zuzany Chalupovej 8, Slnečnice Market Bratislava 851 07.

slnec

 

 

Napíšte komentár