20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Materské centrum Pinocchio v Malinove

, Foto: malinovo.sk/rodinnecentrum/
Adresa:L. Svobodu 11, 900 45 Malinovo Telefón:0905751206 E-mail:barbara@in-fis.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

DESATORO

  1. V Rodinnom centre v Malinove srdečne vítame detičky od 0 do maximálne 6 rokov a to v sprievode dospelej osoby. Inšpirácia, iniciatíva a pomoc pri vedení centra je tiež vítaná.
  2. Pri vstupe do herne sa prezúvame (poprípade zostaneme bosí).
  3. Všetci sme si sem prišli oddýchnuť, nebuďme preto, príliš hluční. Nedovoľte svojmu dieťatku, aby ubližovalo ostatným detičkám. V prípade, že vznikne medzi deťmi väčší konflikt, prosím, vyriešte ho spoločne s rodičmi druhého dieťatka. Každé dieťa má svoju osobnosť, treba ho však naučiť sa ospravedlniť a každú boliestku treba pohladkať.
  4. Rodič neustále dohliada na svoje dieťa. Dbá o to, aby nekazilo hračky a neničilo nábytok. Hračky sa priebežne upratujú. Pokiaľ dieťatko prestane kresliť, farbičky sa uložia do misky a vyložia na poličku, na ktorej sa predtým nachádzali.
  5. Po herni nebeháme s potravinami ani nápojmi. Používame vyhradený priestor kuchynky. Každý rodič si použitý riad po sebe a svojej ratolesti poumýva. Snažíme sa o dodržanie čistoty.
  6. V priestoroch socialnych zariadení udržiavame čistotu.
  7. Za dieťa zodpovedá dospelá osoba, ktorá je tu s ním. Ak si potrebujete odskočiť, požiadajte niektorú z mamičiek, aby Vám na dieťa dohliadla.
  8. Do MC chodia iba zdravé deti. Soplíky, kašeľ, hnačky a pod. sú prenosné a nie sú vítané.
  9. Keď odchádzame, spolu so svojimi deťmi si poupratujeme hračky.
  10. Pred odchodom zaplatí rodič, alebo iná dospelá osoba 1 euro za rodinu ak nie je členom materského centra do pokladničky v predsieni. Členovia majú návštevu herne gratis. Členovia aj nečlenovia sa pred odchodom zapíšu do zoznamu návštevníkov, ktorý visí vždy nad podkladničkou v predsieni na nástenke. Ďakujeme. V prípade krúžkov, do pokladničky sa platí vopred stanovená suma pre členov a nečlenov, je nutné sa vždy zapísať.

Ďakujeme za Vašu návštevu. Veríme, že ste sa u nás cítili príjemne a že Rodinné centrum splnilo Vaše očakávania. Tešíme sa, že nás opäť čoskoro navštívite.

Mapa: N 48° 9′ 23″ E 17° 17′ 50″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár