20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Krajina rozprávok v OC Galéria

05.04.2018 Autor: Petra, Foto: OC Galéria
Termín: 19.04.2018 a ďalšie Mesto:Košice Zdroj:stránka organizátora

galeria rozpravky

NECHAJTE SA OPANTAŤ ROZPRÁVKOVOU ATMOSFÉROU – Malých i veľkých poteší inštalácia známych príbehov o Červenej čiapočkeŽabej princeznej.
Tie ožijú aj v podaní hercov divadla Portál. V piatok 13. apríla si na pódiu v OC Galéria Shopping Košice bude robiť nenažratý vlk chute na Červenú čiapočku i jej starú mamu. Ako to však v rozprávkach chodí, v pravej chvíli sa objaví statočný človek, ktorý chorej starkej i neopatrnému dievčatku podá pomocnú ruku. A zlý vlk dostane, čo mu patrí – odplatu za zlé úmysly i skutky. Okrem výkonov hercov profesionálneho prešovského divadla Portál sa deti môžu tešiť aj na tematické kreatívne dielne či maľovanie na tvár.

O týždeň neskôr 19. apríla sa herci z Portálu rozložia v OC Galéria Shopping Košice. Tentoraz prinesú rozprávku o princovej ceste k stratenej korune, na ktorej mu žaba Elvíra pripraví nečakané úlohy. Príbeh, v ktorom ožije rozprávajúca žaba, čertica i babka bylinkárka, prinesie úsmevné situácie a chvíle plné napätia pre malých i veľkých divákov. Aj teraz budú môcť deti nielen pozerať, ale i tvoriť. A samozrejme, ich tváričky sa pod rukami šikovných bodypainterov premenia (nielen) na princov či žaby.

Napíšte komentár