23. 04. 2024 Vojtech 15°C Zamračené

Aprílový program v OC Laugaricio

26.03.2018 Autor: Simona, Foto: oclaugaricio.com
Termín: 28.04.2018 a ďalšie Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora

1522060044program april A0 A1 page 001

Mesiac apríl je vraj tým najbláznivejším v roku. Súhlasíte? My apríl milujeme nielen preto, že prichádza jar, ale aj kvôli tomu, že oslavujeme narodeniny! Tento rok je tomu už presne 9 rokov, čo vám prinášame tie najlepšie nákupy a nezabudnuteľné zážitky pre celú rodinu!

Príďte sa spolu s nami podeliť o tieto radostné momenty na našu veľkú narodeninovú párty, počas celého víkendu 14.-15. apríla 2018. Oslava sa premení na jeden sladký festival kávy, čaju a čokolády. Ste držiteľmi našej Laugaricio karty? Využite exkluzívne VIP výhody členov a ochutnajte s nami lahodné delikatesy úplne zdarma!

V sobotu vás bude pestrým programom sprevádzať sympatický moderátor Roman Juraško. Uvidíte latte art show, zdobenie torty, deti sa vybláznia pri zábavných aktivitách a súťažiach a roztancuje vás skupina Funkiez. Nedeľa sa bude niesť v znamení hier, radosti a zábavy pre deti. Venovať sa im budú animátorky z Kultúrneho centra Aktivity, ktoré pre ne majú pripravených veľa prekvapení a činností. Príde aj tanečná skupina Bambula, ktorá vás dostane svojimi rytmami!

Okrem toho sa počas celého víkendu môžete tešiť aj na skvelé nákupy, ktoré si vychutnáte za ešte lepšie ceny! Nezabudnite sa potom zapojiť aj do našej súťaže a nahrávať bločky z vašich nákupov v OC Laugaricio nad 1€.  Môžete tak urobiť cez klubový automat v info stánku Pardon alebo na www.laugariciokarta.sk a hrať o skvelé ceny v našej súťaži! Hráme o mega nákup za 3000€ v Kinekuse, kolieskové korčule od Intersportu, víkendový pobyt v hoteli Elizabeth a mnoho ďalších výhier!

Aj počas apríla pre vás máme pripravené naše pravidelné aktivity, medzi ktorými si nájde každý člen rodiny niečo pre seba. Chystáte sa k nám na nákupy s deťmi? Vy si vybavte všetko potrebné a deti nechajte pri hrách a veselej angličtine v detskom kútiku, každý utorok a štvrtok od 17:00. Naviac, v utorok 3. a vo štvrtok 5. apríla 2018 máme pre deti pripravené špeciálne veľkonočné hodiny!

Máte chuť tvoriť alebo sa odreagovať a radi by ste si zároveň oživili byt originálnou dekoráciou? Zavítajte k nám každý utorok od 17:30 na tvorivé ateliéry pre dospelých, kde sa vám bude venovať naša šikovná animátorka Mirka. Nebudú chýbať ani divadelné soboty pre deti, kedy si už 7. apríla pozriete Klauniádu a 21. apríla predstavenie Janko a Marienka. Tešíme sa na vás vždy o 16:00.

Napíšte komentár