29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Milniky.sk

Autor: Maria Bodnarova, Foto: milniky.sk
Adresa:eshop pre celú SR Telefón:+421 905124802 E-mail:ahoj@milniky.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Aby už žiadna šťastná spomienka neostala zabudnutá. Jednoducho odfotografujte svoje dieťatko s kartičkou a Vaša spomienka je na svete.


Život je krásny tým aký je nepredvídateľný. Nikto nevie, aká cesta ho čaká zajtra. Ako čerství rodičia sa každý deň učíme, koľko rôznych podnetov naše deti absorbujú a ako je každý jeden deň s nimi úplne iný. 
Milniky aj vďaka detičkám tvoria produkty, ktoré spájajú sivú realitu dospelákov s farebným svetom tých najmenších. 

Míľnikové kartičky pre prvý rok dieťatka

Prvý zúbok, Prvé kroky, Prvé slovo… pamätáte sa ešte? Jednoducho odfotografujte svoje dieťatko s kartičkou a Vaša spomienka je na svete. Už na tento krásny moment nezabudnete. Balenie obsahuje 32 krásnych farebných míľnikových kartičiek, ktoré vás prevedú prvým rokom života bábätka ako sú prvé slovo, prvý zúbok, prvý týždeň, tri mesiace, prvý rok a podobne.

Tehotenské míľnikové kartičky

Nezabudnite na krásne chvíle strávené očakávaním Vašich ratolestí. Balenie obsahuje 30 kartičiek určených pre mamičky, ktoré čakajú bábätko. Samozrejmosťou sú kartičky s časovým údajom, aby ostala pamiatka na veľkosť bruška v danom týždni. Každý takýto časový údaj je doplnený ilustráciou ovocia, či zeleniny vo veľkosti ktorej sa zrovna Váš plod nachádza. Okrem toho sú v balení dôležité míľniky ako sú vybraté meno, zistené pohlavie, prvý ultrazvuk, kúpa kočíka a postieľky, či prvý oznam budúcim starým rodičom.

Edukačné kartičky s tvarmi a emóciami

Deti sa zoznámia so širokou škálou ľudských emócií a upevnia si sociálno-emocionálne zručnosti a naučia sa rozpoznávať tvary a rozličné farby. Dokonalá pomôcka pre domáce či Montessori prostredie.

Karty s údajmi o narodení dieťatka

Personalizovaná karta ako perfektný darček k narodeninám, krstinám, ale aj na Vianoce alebo iný sviatok. Nielen na ozdobu detskej izby, ale aj ako pamiatka, ktorá poteší aj po dlhých rokoch.

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Janka 19.12.2020, 08:50

    Máme od nich kartičky, keď sa narodil náš prvý syn. Máme dodnes.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár