29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Rodinné centrum Kramárik

, Foto: rckramarik.sk

1kramariklogo

Adresa:Ambrová ulica 9, 831 01 Bratislava Telefón:0903 421 757 E-mail:rckramarik@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Aj vám chýbalo na Kramároch miesto, kde by ste mohli príjemne tráviť čas so svojimi najmenšími? Kde by sa deti mohli pohrať aj za zlého počasia a pritom nestratili z dohľadu svoju mamu, otca? Miesto, kde si môžete v kľude vypiť kávu, čaj, porozprávať sa, bez ohľadu na to, či krik vášho drobca ruší okolosediacich v kaviarni?

Rodinné centrum Kramárik prevádzkuje rovnomenné občianske združenie, ktoré založili mamy na materskej dovolenke. Jeho cieľom je vytvoriť na Kramároch priestor pre neformálne stretávanie rodín s malými deťmi, prevažne do 3 rokov, ktoré ešte nenavštevujú predškolské zariadenia. V popoludňajších hodinách centrum víta aj staršie deti.

Ide o komunitný projekt, ktorého cieľom je zapájať čo najviac členov, sympatizantov, aby sme si toto miesto vytvárali spoločne a podľa potrieb obyvateľov sídliska, prevažne mladých rodín. Rozdiel oproti komerčným centrám ponúkajúcim aktivity pre deti je v tom, že môžete sami ovplyvňovať dianie v centre, aktívne sa doň zapájať.

Chceme vytvárať miesto s rodinnou pohodou, kde sa budete radi vracať a kde sa budú dobre cítiť najmä naši najmenší návštevníci.

 

 

 

 

Mapa: N 48° 9′ 54″ E 17° 5′ 41″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Katka 12.12.2017, 20:40

    Veľmi príjemné a priateľské miesto pre deti s rodičmi. Páči sa mi bohatý program, rôzne prednášky a bazariky.

  • Eva Zuffova 01.12.2013, 15:11

    Krasne Rodinne cetrum, velka herna a vela kruzkov pre deticky a dospelych.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár