24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Urban Market 2018 (Spring Edition)

22.02.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 03.06.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

spolupraca

V prvý júnový víkend 1. - 3.06.2018 vás opäť privítame na pôde Fakulty architektúry STU.

Témou jarného Urban Marketu bude Spolupráca.


Urban Market je popredným kultúrno-spoločenským podujatím, ktoré v sebe spája živý dizajnérsky trh súčasnej umeleckej a kreatívnej tvorby, prezentáciu profesionálnej módy, dizajnu a umenia, ako aj pestrý kultúrny program, edukačné aktivity a tvorivých ľudí z rôznych odvetví umenia v jednom čase na jednom mieste. V roku 2018 budeme prezentovať a spájať komunitu tvorivých ľudí už deväť rokov.
Jarná edícia Urban Marketu sa už tradične uskutoční v rámci bratislavských Dní architektúry a dizajnu (DAAD).


téme spolupráca:

Komerčný trh je v dnešnej dobe hlavne o súťažení a skloňovaní slova konkurencia. Nás však vo svete plnom rozdielností oveľa viac zaujíma zdieľanie nadobudnutých schopností, ktoré má silu prinášať výnimočné výsledky. A práve o tom je spolupráca.

Dnes si už len ťažko predstavíme prácu alebo projekt, ktoré by nevyžadovali nejakú formu spolupráce. Pracovať aspoň s jedným ďalším človekom nás obohacuje o zážitky zo spoločného riešenia problému, zdieľania myšlienok, nápadov a schopností a z neustáleho učenia sa. Spolupráca posilňuje medziľudské vzťahy, zlepšuje pripravenosť na prijímanie iných názorov, riešenie konfliktov, umožňuje viesť vecné diskusie, ako aj schopnosť vystúpiť zo svojej bubliny a pozrieť sa na situácie z viacerých pohľadov. A väčšinou prinesie niečo originálne.

O toto všetko nás obohacuje spolupráca, ktorá bude témou jarného vydania Urban Marketu. Koncepčne sa chceme zamerať hlavne na česko-slovenkú spoluprácu a projekty, ako aj synergický efekt, ktorý spolupráce vo všeobecnosti prinášajú. Keď sa dobré veci spájajú, vedia byt ešte lepšie.


Napíšte komentár