19. 03. 2024 Jozef 11°C Skoro jasno

Vychytávky sdetmi.com partičky za mesiac február

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky produktov

VychytavkyKedže sdeťmi.com je veselá partička mamičiek, ktoré si užívajú každodenné radosti aj starosti a popritom pre vás tvoria túto stránku, rozhodli sme sa s vami podeliť aj o veci, zážitky, ktoré nás za uplynulý mesiac nadchli, inšpirovali, zaujali alebo sa inak v našich rodinkách osvedčili.

Možno sa inšpirujete aj vy a niečo z toho "ochutnáte" či vyskúšate. Tešíme sa na vaše komentáre.


1. Odšťavovač Orava

Všade okolo zúri chrípková epidémia a tak som sa rozhodla proti vírusom zabojovať prírodnými metódami a deťom dodať vitamíny vo forme ovocných a zeleninových štiav. A keďže moje deti "džúsiky" milujú, okamžite si obľúbili aj nášho nového pomocníka - odstredivý odšťavovač Orava OS-111. Je úžasný, pretože ovocie a zeleninu nemusím krájať na kúsky, len ich jednoducho umyjem, očistím a odšťavujem celé kusy naraz. :) Má až 5 rýchlostí odšťavovania a navyše sa ľahko čistí, skladá a má krásny moderný dizajn.

Kúpite na orava.eu.

28312280 10156996105798765 1431276977 o


2. Tehotenské míľnikové kartičky

Oznámiť tehotenstvo v rodine je výnimočnou udalosťou. A keďže ja milujem originalitu, moju pozornosť upútali tehotenské míľnikové kartičky. Okrem samotného oznámenia tehotenstva zachytáva 30 kartičiek aj ďalšie krásne momenty čakania na bábätko, či už jednotlivé týždne, ale aj pohlavie bábätka, vybraté meno, kúpa výbavičky a ďalšie. Stačí sa odfotiť s kartičkou v danom momente a krásna pamiatka do rodinného fotoalbumu je na svete. :)

Kúpite na milniky.sk.

1 photo 28 03 2017 17 07 06


3. Barefootové Bibi topánočky 2 v 1 

Vždy, keď potrebujem deťom vybrať nové topánky, mám z toho miernu paniku. Musia byť kvalitné, pohodlné a v neposlednom rade pekné, nakoľko mám doma malých výmyselníkov, ktorí si na seba len tak niečo nedajú. Tento mesiac som objavila Siani - eshop s krásnymi topánočkami, ktoré spĺňajú všetky moje kritériá. :) Topánočky 2v1 sú jedinečné v tom, že ich Robko môže nosiť ako elegantné mokasíny alebo si ich prispôsobí na chladnejšie počasie prizipsovaním šnurovacej časti.

Kúpite na siani.sk.

DSC 0057 666x1000


4. Knižka o pocitoch

Ani tento mesiac nevynecháme náš tip na knižku pre deti. :) Tento krát som vybrala novinku od vydavateľstva Enigma - Knižku o pocitoch, ktorá je plná rôznych situácií, v ktorých sa denne ocitáme. Jednoducho pomenúva emócie, ktoré nás v danej chvíli sprevádzajú. My s deťmi milujeme takéto knižky, pretože čítaním a rozprávaním o pocitoch sa ich moji drobci učia lepšie zvládať, najmä pokiaľ ide o strach z vecí okolo seba. 

enigma

5. Hra Minimonster od Haba

Ak aj vy obľubujete s detičkami spoločenské hry tak ako my, určite vyskúšajte hry od značky Haba. Najmä ak máte doma malé deti, ktoré sa hrať ešte len učia. My ich máme doma niekoľko a stále ich nie je dosť. :) Táto "príšerková" hra je veľmi jednoduchá, netrvá dlho a moja Marienka sa pri jej hraní konečne naučila aj fabry. :) Veľmi oceňujem kvalitné prevedenie s drevenými prvkami, takže sa nemusím báť poškodenia, keď sa o ňu drobci naťahujú. :)

301200 4c F 01


6. Gumičky do vlasov proti všiam

Vši sú moja nočná mora. Naozaj. Jednak mám paniku z tých malých príšeriek a jednak sa desím ich ničenia. A tak sa snažím pri deťoch najmä o prevenciu. Na internete mi frnkli do nosa gumičky a sponky proti všiam, a tak som neodolala a vyskúšala. Gumičky sú napustené voňavými extraktami, ktoré odpudzujú vši i hnidy. Naviac sú praktické a mojej princezničke sa veľmi páčia vďaka milým postavičkám.

DSC01332


7. Sušené ovocie v čokoláde

Veeeľmi rada mašrtím. Milujem sladké. No na moju obranu musím povedať, že sa vždy snažím vyberať kvalitné a zdravšie varianty zakázaných mlsiek. :) Na výstave Danubius Gastro som našla úžasné chrumkavé, mrazom sušené ovocie obalené v kvalitnej belgickej čokoláde od Brix. Skutočne odporúčam vyskúšať. Okrem toho, že skvele chutí, aj výborne vyzerá a tak je tiež skvelým snackom pre náhodné návštevy u nás doma. :) 

27484270 1975878399095893 1441579896 o


8. L.O.L. Bábiky

Novinka v hračkárstvach neobišla ani nás. :) Keď si spolužiaci prinesú svoju obľúbenú novú hračku do škôlky či školy, je ťažké odolať prosiacim detským očkám. L.O.L. bábika je loptička s viacerými prekvapeniami, takže už pri samotnom rozbaľovaní sa moja malá princezná zabavila naozaj dlho. Po otvorení ju na konci čakala maličká bábika, ktorú teraz stále oblieka, kŕmi a ukladá spinkať. :)

Kúpite v každom dobrom hračkárstve. :)

27479590 1975750949108638 353177093 o


9. Mikádo

Juuj, keď sme boli minulý týždeň u rodičov a ja som pri triedení vecí objavila mikádo, vrátili sa mi krásne spomienky na detstvo, keď sme ho hrávali spoločne doma po večeroch. Ani sme nechceli ísť spať. :) Vyskúšajte si ho zahrať spoločne aj vy s detičkami, určite sa im to bude páčiť. :)

27398155 1975866802430386 1662363163 o


10. Modelovacia hmota Mad Mattr

Priznám sa, že nie som veľkým obľúbencom klasickej plastelíny. Keď ma na ňu deti uprosia, pol dňa upratujem omrvinky a odlepujem ju z ponožiek. Kolegyne ma však nahovorili na špeciálnu modelovaciu hmotu. Je to niečo medzi plastelínou a kinetickým pieskom. Je mäkkučká a tak sa s ňou skvele pracuje. Deti ju milujú a ja tiež. Minule som sa s ňou hrala vyše pol hodiny. :))) 

1mad

 

 

Napíšte komentár