24. 04. 2024 Juraj 10°C Dážď

Hopsáčik - Kaviareň a Detské Zábavné Centrum

Autor: Laura , Foto: hopsacik.sk
Adresa:ZŠ Robotnícka 25, Zlaté Moravce Telefón:+421948 457 504 E-mail:detskysvethopsacik@gmail.com www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Hopsáčik- kaviareň a detské zábavné centrum, príjemné a bezpečné prostredie pre Vaše detičky.


Detské interiérové ihrisko

Hlavná konštrukcia detského ihriska je konštruovaná tak, aby si každý našiel to, čo hľadá a do sýtosti sa zahral a zabavil. Konštrukcia sa skladá z labyrintov, preliezok, prekážkovej dráhy a z tunelov. Z konštrukcie sa môžete šmyknúť do bazénu s guličkami.

Detský kútik

Interaktívna, čiže naša mäkká časť je určená hlavne pre deti do troch rokov a je vybavená soft play – molitanovými hracími prvkami a stavebnicami, z ktorých deti môžu skladať rôzne prekážky, tunely, cestičky pričom mäkkosť hračiek im zabezpečuje bezpečnú hru. Nechýba tam ani priestor na modelovanie, kreslenie či strihanie.

Rodinná kaviareň

Na ploche cca 80m2 je kaviareň s kapacitou 40 miest. V ponuke máme kvalitnú kávu, čokoládu, chladené a nechladené nealkoholické nápoje a malé chutné dobroty.
Bezplatné pripojenie na internet je samozrejmosťou. Nezabudli sme ani na najmenších návštevníkov a túto časť našej prevádzky sme vybavili detskou stoličkou.

Otváracie hodiny: 10:00 - 19:00 hod.

 

Detské oslavy
Radi by ste pripravili nezabudnuteľnú oslavu pre Vaše deti? Neviete alebo stále premýšľate ako ich prekvapiť a hlavne dopriať im zábavu s kamarátmi? Narodeninové oslavy robíme na mieru pre každého oslávenca. Povedzte nám, čo má Vaše dieťa najradšej, o zvyšok sa už radi postaráme. Oslavy robíme v slovenskom alebo v anglickom jazyku.


PRIESTORY
Oslavu narodenín nepokazí žiadne počasie! Naše priestory potešia každé dieťa. Môžu sa tešiť nie len na dvojposchodovú konštrukciu ale naše centrum je vybavené hračkami aj pre deti pre najmenších.

V priaznivom, teplom počasí pripravíme oslavu aj u vás na záhrade, u vás doma alebo kamkoľvek nás zavoláte.


ANIMÁTORI
Poznáme to všetci... vyzdobiť, urobiť chlebíky, kúpiť tortu dokáže každý. My v Hopsáčiku sa staráme aj o to, aby oslava bola plna úsmevu, radosti a dobrej zábavy. Náš animátor bude koncentrovať deti nielen preto, aby si rodičia oddýchli, ale najmä preto, lebo samy deti túžia po spoločnosti svojich rovesníkov. Animátor ponúka pre najmenších bohatý animačný program, ktorý môže začínať gratuláciou, krájaním torty a prípitku. Pokračuje športovými hrami, maľovaním na tvár môže končiť aj večernou mini diskotékou.


VÝZDOBA
Je vaše dieťa fanúšikom Ľadového kráľovstva, Spidermana alebo iného hrdinu? Balóniky či girlandi? Vašu oslavu Vám vyzdobíme podľa dohodnutého motívu.


OBČERSTVENIE
Netrápte sa doma s prípravou občerstvenia. Objednajte si vynikajúcu pizzu od PizzaTime u nás s 10% zľavou. Vieme Vám zabezpečiť aj tematickú tortu, zákusky a iné sladké pochutiny. Ovocie, nápoje, či popcorn? Jasne, to všetko je pre nás maličkosť. Všetko aj vrátane riadu zabezpečíme za Vás a upratanie je samozrejmosťou.


CENA
Cenovú reláciu prispôsobujeme pre každú oslavu individuálne. Všetko záleží len na vašom výbere a našich možností. Stačí si len zavolať a my vám obratom zašleme predbežný návrh rozpočtu.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať cez našu kontakt stránku alebo osobne v detskom zábavnom centre Hopsáčik.

Mapa: N 48° 22′ 50″ E 18° 23′ 37″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Natália 10.12.2019, 13:39

    Prijemne prostredie, okrem interieroveho ihriska je tam aj herna s hrackami. Deti sa vzdy dobre zabavia. Usporaduvaju aj rozne podujatia pre deti a tiez tabory. Absolvovali sme tu aj oslavu, mozem len odporucit :-)

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár