25. 04. 2024 Marek 10°C Dážď

Zimná víkendovka pre rodičov s deťmi na Lovinke

25.01.2018 Autor: Annie, Foto: Lovinka
Termín: 25.02.2018 a ďalšie Mesto:Cinobaňa Zdroj:stránka organizátora

LovinkaMilí priatelia, rodičia a deti, radi by sme Vás pozvali na pohodovú a oddychovú zimnú víkendovku do krásneho a uvoľňujúceho prostredia Lovinky. Príďte aj s Vašimi deťmi medzi podobne naladených ľudí, získate tu nových priateľov a kamarátov.

Program víkendovky bude jednoduchý avšak pevne veríme že Vás všetkých naplní. Ráno si zacvičíme jogu s Matejom Jurenkom, upečieme si vlastný chlebík a koláčiky, pôjdeme každý deň na prechádzku do divokej prírody okolo nás, budeme hladať aj poklady :-) zohrejeme sa pri piecke a krbe, zahráme sa s detmi rôzne hry, večer si zahráme na rôzne hudobné nástroje ako sú bubny, didgeridoo, kalimba, budeme sa rozprávať a zdielať........bude nám spoločne fajn.

O stravu sa nám s láskou postará DOBROMILKA, ktorá večery určite okorení aj svojimi pikoškami :-)

KEDY :

Začíname spoločným kruhom v piatok 23.februára o 15:00 , končíme v nedelu 25.Februára po obede.

MIESTO :

Centrum LOVINKA pri Cinobani, ako sa sem dostať je rozpísané tu : http://lovinka.sk/kontakt/

UBYTOVANIE :

Bude sa spať v 5 a 2 posteľových izbách, v chatách s krbom a spoločnými sociálnymi zariadeniami. Prineste si so sebou spacáky, alebo ak chcete môžete si objednať aj periny ( za poplatok )

PROGRAM:

Program si budeme určovať na mieste podľa Vašich chutí ako aj počasia, tu sú možnosti :

  • Joga s Matejom Jurenkom
  • Pečenie vlastného kváskového chlebíka pre deti
  • Bubnovanie, hra na hudobné nástroje
  • Prechádzky po lúkach a lesoch v našej krásnej divokej prírode
  • Hľadanie pokladov
  • množstvo diskusií, stretnutí, rozhovorov....


CENA : Cena tejto akcie je dobrovoľný finančný príspevok určený pre prevádzkovanie a rozvoj Lovinky. Každý podľa svojich možností a chute prispieť. Za tieto peniaze postupne rekonštruujeme Lovinku a robíme je neustále krajšou a príjemnejšou a tak isto realizujeme rôzne spoločenské a vzdelávacie aktivity.

TIP : Keď sa neviete rozhodnúť koľko by ste mali prispieť, tak si predstavte že koľko by ste vy chceli dostať za zorganizovanie takejto akcie, to je tá správna výška :-)

STRAVA :
Na piatok si prosím všetci prineste vlastnú stravu, ktorú môžete zdielať s ostatnými, spravíme si spoločné "švédske stoly" .
V sobotu aj nedeľu nám dobrá víla DOBROMILKA vykúzli obedy a prípadne aj večere ( za dobrovoľný príspevok ) , avšak môžete sa stravovať aj individuálne. Tak isto budú k dispozícii aj koláče a raw mňamky. Raňajky si budete robiť sami.


Napíšte komentár