19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Kurz: Mama Dance

20.01.2018 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 26.03.2018 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

mama

Kurz Tanec s bábätkom je určený pre všetky maminy, ktoré rady tancujú a chcú si zatancovať spolu so svojim bábätkom v nosiči alebo babyšatke.

Kurz je určený pre všetkých, nie je nutné mať predchádzajúce skúsenosti s tancom. Tancuje sa v štýle brušných tancov a používajú sa prvky z klasického tanca (baletu) a z tribalu. 

Hodina prebieha za doprovodu hudby. 

Na krúžok si treba priniesť pohodlné oblečenie a prezuvky (môže sa cvičiť aj naboso). Voda je samozrejmosť. Pre lepšie precítenie tanca si môžete priniesť šatku na boky, nemusí byť "peniažková". 

Súčasťou hodiny je prvotná príprava na hodinu - prezlečenie, nadojčenie, príprava bábätka na tancovanie, rozcvička, tanec a na záver trochu uvoľnenia. 

Orientálne tance, alebo ľudovo povedané "brušné tance", sú na pohľad veľmi krásne a ladné, vyžadujú však dobré ovládanie svojho tela. Pri tanečných motívoch sa využíva práca panvy a bokov, preto sú vhodné na posilnenie panvového dna. Je potrebné robiť ich správne. Pri tanci so závojom sa výborne posilňujú horné končatiny a učí sa vzpriamenému držaniu tela. Na hodinách sa neučí žiadna konkrétna choreografia, jednotlivé motívy sa spájajú do kratučkých kombinácií. 

Predpokladaný začiatok kurzu 29.01.2018 (pondelok), potom každý pondelok. Koniec kurzu je 26.03.2018
Počet hodín v kurze: 8 lekcií plus 1 náhradná
Cena: 48€
Miesto: RC Kominárka, Kominárska 5, Bratislava

Minimálne množstvo mamičiek na otvorenie kurzu je 6.
Hláste sa, prosím, mailom na info@kominarka.sk

Napíšte komentár