20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Kľačianska podkova 2018

29.12.2017 Autor: MS, Foto: klacianskapodkova.com
Termín: 07.01.2018 Mesto:Turčianske Kľačany Čas:9:00 Zdroj:stránka organizátora

klacianska podkova 2018 small

Nadregionálne podujatie, ktoré je obľúbené u mnohých divákov, nie len zo Slovenska, ale i zahraničia má už svoju tradíciu a svoju históriu!

Stretávajú sa tu milovníci koní, milovníci prírody, dlhoročný známi, priatelia a rodiny.
Každý si tu príde na svoje. Ponúkame celodenný pestrý program , ktorý približuje divákom symbiózu medzi zvieraťom a človekom. Počas celého dňa sú pripravené rôzne atrakcie, ako napríklad vozenie na veľkých koňoch ,na malých poníkoch, na kočiari, saniach, na terénnych automobiloch, psích záprahoch i na helikoptére. Pripravené sú stánky s gastronomickými špecialitami, či už sú to grilované klobásky, pečené prasiatko, cigánske pečienky, moravské koláčiky – frgály, úžasné párance na rôzne spôsoby, alebo sladučká medovinka a varené vínko.

Pre detičky máme detský punč, čajíky, cukrovinky, stánky s ľudovými hračkami z dreva, balóniky a veľa, veľa iného. Príjemnú atmosféru dotvára živá ľudová hudba, ktorá hrá pomedzi divákov na želanie piesne, pri ktorých si zaspievajú a zatancujú. 

Snažíme sa aby si z Kľačianskej Podkovy ľudia odniesli nové poznatky o ťažných koňoch, ako sa s nimi pracovalo kedysi a ako sa s nimi pracuje i dnes. Snažíme sa, aby si deti vytvárali vzťah k prírode, aby sa utužovali staré dobré vzťahy a aby sa nadobúdali nové známosti a priateľstvá a aby si ľudia odniesli ten najpríjemnejší pocit z krásneho podujatia.

Srdečne vás pozývame, príďte si oddýchnuť, uvolniť a zabaviť sa.

Mapa: N 49° 6′ 57″ E 18° 56′ 54″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár