28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Babičkárstvo

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Babičkárstvo

babicka

Adresa:www.babickarstvo.sk Telefón:+421 221 201 290 E-mail:info@babickarstvo.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

S láskou babičkám a dedkom - pre všetkých ktorí chcú robiť radosť svojim babičkám a dedkom. 


Naše babky a dedkovia vyrástli v inej dobe, majú iné skúsenosti a často iné potreby a priania ako my. Často hľadáme cesty, ako ich potešiť, pretože ich máme radi a vďačíme im za to, že sme tu. V Babičkárstve rozumejú prianiam a potrebám aj vašich babičiek a dedkov.

Zmyslom portálu Babičkárstva je pomôcť zbližovať starších a mladé generácie. Babky a dedkovia majú stále plno prianí, ktoré im môžeme splniť. Babičkárstvo vám prináša inšpiráciu, ako spraviť babke alebo dedkovi radosť a zároveň zlepšiť kvalitu ich života prostredníctvom širokého výberu darčekov.

Darčeky na Babičkárstve vychádzajú z potrieb seniorov, ktoré autori čerpali z vlastnej niekoľko ročnej skúsenosti so seniormi, z výskumu a štúdií a z diskusií s odborníkmi. Vďaka darčekovému poradcovi hravo nájdete najlepší darček pre vašu babku alebo dedka. Okrem obľúbených kníh nájdete v ponuke aj množstvo retro darčekov, kreatívne darčeky, darčeky na trénovanie pamäti i rôzne zdravotnícke a praktické pomôcky a ďalšie originálne veci.

Babička, rozprávaj

Kniha Babička, rozprávaj je slovenským bestsellerom a unikátnym darčekom, ktorý vyvolá úsmev na tvári každej babičky. Ide o knihu určenú pre zaznamenávanie spomienok od jej detstva až po súčasnosť. Babička bude sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knihu a odpovedať na veľa starostlivo vybraných otázok. Vznikne tak kronika, ktorá bude mať pre celú rodinu neoceniteľnú hodnotu.

Dedko, rozprávaj

Kniha Dedko, rozprávaj je originálnym darčekom pre všetkých dedkov a bestseller posledných rokov. Starostlivo vybraté otázky pomôžu zachytiť život vášho dedka od detstva po súčasnosť.  Doplňovanie odpovedí v knihe vám prinesie veľa zábavy a naplnenia, a kniha sa stane cenným pokladom pre celú vašu rodinu.

Spoločenská hra "Ako to bolo kedysi?"

Nová originálna hra, pri ktorej si vaša babička alebo dedko spolu s celou rodinou príjemne zaspomínajú a dozvedia sa zabudnuté príbehy z rodinnej histórie. Hra obsahuje veľa kariet s retro fotografiami a hravou formou podnecuje k rozprávaniu príbehov. Spoločne si vypočujete udalosti, o ktorých by ste sa inak možno ani nedozvedeli. V hre je ukrytá takmer nevyčerpateľná studnica zážitkov.

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Tatiana 07.01.2023, 20:52

    Babička rozprávaj...najkrajší darček a zároven kniha rozprávok a poviedok zo života starých rodičov pre deti a vnúčatá...čiže originálny skvost

  • Dominika 27.12.2022, 21:46

    Spokojnosť

  • Eva 05.01.2022, 22:58

    Čerpala som tam mnohokrat inšpirácie pre svokrovcov na vyber darčeka :)

  • Michal 29.12.2021, 14:35

    Nakupil som tam tohto roku darčeky pre celú famíliu.

  • Božena 20.12.2021, 21:30

    Kupovala som tam teplomer, sluzi do dnes

  • Lubka 15.12.2021, 22:49

    Maju tam hadam všetko a preto odporucam :)

  • Simona 27.12.2020, 20:15

    Skúsili sme nárazovo u nich čokoládu z Madagaskaru a chutila dobre !

  • David 15.12.2020, 07:43

    Eshop ma zaujimave a hlavne množstvo produktov za skvelé ceny. Častokrát robím objednavky, aby som mal poštu zadarmo. Za mňa jednoznačne spokojnosť, kupujem tam veci aj pre svoju rodinu.

  • Kamil 07.01.2020, 20:04

    Velmi pekny napad s vyplnanim knizky, darovali sme obidvom babickam este minule Vianoce, tak snad sa k nam vratia coskoro a vyplnene :)

  • Denisa 16.12.2019, 16:36

    Nakupovanie u nich sa mi páči. Výber tovaru je obsiahly a cena je prívetivá a nezabolí peňaženku.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár