28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Rozprávková výstava v OC Fórum Poprad

03.12.2017 Autor: lubkasungirl, Foto: forumpoprad.sk
Termín: 31.12.2017 a ďalšie Mesto:Poprad Zdroj:stránka organizátora

06

Forum Poprad v predvianočnom čase očarí návštevníkov rozprávkovými kulisami. Jedinečná výstava prináša do Popradu sedem nadrozmerných exponátov, ktoré budú úplne prístupné návštevníkom. Deti vďaka tomu môžu vstúpiť do rozprávky a zahrať sa na hlavného hrdinu obľúbeného príbehu.

V nadživotnej veľkosti Vás čaká tajomná králičia nora z rozprávky Alica v krajine zázrakov, priateľská veľryba z Pinocchia, Popoluškin rozprávkový tekvicový kočiar, sedem míľové čižmy, Alibabov lietajúci koberec z rozprávok tisíc a jednej noci, zázračná fazuľka ako rebrík do neba z rozprávky Janko a fazuľka a list Palculienky ako nebojácne plavidlo pri jej malých veľkých dobrodružstvách.

Všetky prvky výstavy sú interaktívne, takže deti sa dozvedia viac detailov o obľúbených rozprávkach, pekne sa zahrajú a niečo sa aj naučia.
Ako vravel Albert Einstein: „Ak chcete, aby boli vaše deti inteligentné, čítajte im rozprávky. Ak chcete, aby boli vaše deti viac inteligentné, čítajte im viac rozprávok.“ U nás môžu deti rozprávku zažiť na vlastnej koži.

Napíšte komentár