19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Vychytávky sdeťmi.com partičky za mesiac november

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Stránky produktov

VychytavkyKedže sdeťmi.com je veselá partička mamičiek, ktoré si užívajú každodenné radosti aj starosti a popritom pre vás tvoria túto stránku, rozhodli sme sa s vami podeliť aj o veci, zážitky, ktoré nás za uplynulý mesiac nadchli, inšpirovali, zaujali alebo sa inak v našich rodinkách osvedčili.

Možno sa inšpirujete aj vy a niečo z toho "ochutnáte" či vyskúšate. Tešíme sa na vaše komentáre.


1. Pena na kúpanie Love Boo

Toto chladné počasie je ako stvorené na horúci kúpeľ. Moje deti ho milujú a vo vode by sa čľapkali aj hodinu. :) Minulý mesiac sme objavili fantastickú penu do kúpeľa Love Boo "jemné a senzačné bublinky". Nádherne vonia a je perfektná pre citlivú detskú pokožku. Detský rad Love Boo je navyše víťazom prestížnej Mother & Baby Award za Najlepšiu detskú kozmetiku vo Veľkej Británii, takže kvalita je naozaj zaručená. 

Kúpite na anemonegarden.sk.

Promo foto anemone Love Boo 2


2. Kniha Moji ovocní kamaráti

Po úspešnej knižke Moji zeleninkoví kamaráti prichádza aj jej pokračovanie v ovocnej verzii. A za svojou sestrou naozaj v ničom nezaostáva. Je krásna farebná a obsahuje 48 krátkych básničiek, ktoré spravia z ovocných postavičiek ozajstných detských kamarátov. Ak máte doma malého výmyselníka, ktorému sa ťažko papá ovocie alebo zeleninka, odporúčame tieto knižočky čítať na dobrú noc. :)

Kúpite na mojikamarati.sk.

ovocnakniha 3D

3. Ekologické plienky KOLORKY

Minulý mesiac sme s našim drobcom objavili najveselšie plienky na svete. :) Sú krásne farebné a výborne obstáli aj v testovaní na našom citlivom zadočku. Naviac sú vyrobené z prírodných a obnoviteľných materiálov, takže šetria životné prostredie, čo ja osobne skutočne veľmi oceňujem. Teraz sú k dispozícii aj v krásnej srdiečkovej verzii. 

Kúpite na kolorky.cz.

DSC8976


4. Tričko na maľovanie Mini Artist

Moji malí anjelíci by stále niečo tvorili, kreslili a maľovali. :) A tak sme tento krát vyskúšali niečo nové - maľovanie na tričko. Tie od Mini Artist majú predkreslené krásne autorské obrázky, ktoré si môžete vymaľovať a dokresliť k nim aj obrázok podľa svojej vlastnej fantázie. Odporúčam kúpiť veľkosť pre otecka, vymaľovať a darovať mu ho pod stromček ako originálny vianočný darček. :)

Kúpite na miniartist.sk.

FullSizeRender


5. Reflexné štítky Happy Label 

Dni sa nám už poriadne skrátili a keď ideme s deťmi popoludní zo škôlky, je už vonku riadna tma. Veľmi si potrpím si bezpečnosť detí a preto na sebe stále nosíme reflexné pásiky. Tento mesiac som ale objavila veselší variant reflexných prvkov - reflexné vodeodolné štítky na oblečenie. Sú to vlastne nálepky, ktoré si len jednoducho nalepíte kamkoľvek na oblečenie a vodiči vás určite neprehliadnu. Navyše sú jedinečné krásnymi obrázkami, takže moje deti ich jednoducho milujú.

Kúpite na happylabel.cz.

23244161 1992842954289428 5121244211843766263 n


6. D
igitálny teplomer Orava

Nášho 10-mesačného Mareka už niekoľko mesiacov trápi prerezávanie zúbkov. Bolia ho ďasienka a neobišla nás ani teplota. Pomerať teplotu takémuto šidielku je už ale celá veda. Neskutočným pomocníkom je pre mňa preto infračervený teplomer Orava MT-330. Ľahko ním zmeriam teplotu aj keď spinká, na čele i v uchu, bezdotykovo už za 1 sekundu a v pamäti mu ostáva až 32 posledných meraní. Okrem toho hravo odmeria aj teplotu kúpeľa, dojčenskej výživy či mliečka. :)

Kúpite na orava.eu.

f8f336d27957a1b2f13b2daec1d1b4b0 XL

7. Saforelle vianočný balíček pre ženy

Ak rozmýšľate, čo darovať k Vianociam mamičke či kamarátke, môžete staviť na klasiku, ktorou nič nepokazíte - kozmetický balíček. :) Mne udrel do očí minulý týždeň v lekárni balíček intímnej hygieny Saforelle vo vianočnom balení s náušničkami a pilníkom. Prípravky sú jemne parfumované levanduľovou silicou, sú bez parabénov a obsahujú patentovaný extrakt z liečivého lopúcha väčšieho, tzv. Dynaphytols®, špeciálne vyvinutý pre ženskú hygienu. :)

Viac info na saforelle.eu.

saforelle kolaz vianoce1710 n06 women gel present
8. Požičovňa Lega 

U nás doma sme všetci veľkí fanúšikovia Lega. Stále sa potešíme, ak objavíme nejakú peknú, novú, originálnu stavebnicu, všetci si ku nej spoločne sadneme a skladáme ostošesť. A zistila som, že už nemusíme stále kupovať nejakú novú. V LEGOrent si môžeme požičať stavebnicu podľa vlastného výberu, vyskúšať, poskladať a po čase im ju vrátime späť. :) 

Požičajte si na legorent.sk.

56760801dbedc842b5e997057f2d276f838ed502


9. Kniha Narodenie Ježiška

Onedlho tu máme Vianoce a s nimi prichádza do našich príbytkov aj malý Ježiško. Príbeh o jeho narodení môžete detičkám priblížiť aj touto krásnou animovanou knižkou. Kniha má tvrdé strany a je interaktívna - deti sa pri jej čítaní môžu dotýkať hmatových plôch, ktoré imitujú rôzne materiály. 

Kúpite na babyknihy.sk.

l198145


10. SmectaGo

Všetci vieme, aká vie byť črevná chrípka nepríjemná, že? Teta lekárnička mi poradila Smectu Go, ktorú pred užitím nemusím rozpúšťať vo vode a pri problémoch len jednoducho požijem obsah vrecúška. Viaže na seba toxíny a choroboplodné zárodky, chráni sliznicu zažívacieho traktu, urýchľuje jej hojenie a uľavuje od bolesti brucha. Má príjemnú karamelovo - kakaovú príchuť a je vhodná aj pre deti od 8 rokov, tehotné a dojčiace ženy. 

Viac info na smecta.sk.

smecta go SK 1704 a

 

Napíšte komentár