20. 04. 2024 Marcel 12°C Prehánky

Nedeľná yoga s kreatívnymi dielničkami

21.11.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 26.11.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

teddy

Radi by ste pripravili nedeľný obed a pritom dopriali deťom aktívny a kreatívny program? Detské centrum Teddy pre vás opäť pripravilo kreatívny workshop pre deti spojený s tvorivými dielničkami a hodinou detskej yogy. 


Na tvorivých dielničkách si deti vytvoria vlastné diela pod vedením skúseného lektora a pedagóga, Popri praktických zručnostiach, pri manipulácii s výtvarným materiálom, sa u detí rozvíja predstavivosť, kreativita, spontánna radosť z prirodzenej činnosti, ktorej výsledok si môžu odniesť domov. Doprajte svojim deťom zážitok z tvorby! 

Detská yoga, je hravá, zábavná a vtipná. Pôsobí na dieťa komplexne, podporuje jednotu zmyslového vnímania v súlade s pohybmi tela. Pomáha dieťaťu stať sa silnejším, 
ohybnejším a obratnejším. Dieťa sa vďaka nej stáva sústredenejším, zlepšuje sa v udržaní pozornosti. Rozvíja predstavivosť dieťaťa prostredníctvom príbehov a rytmicko-pohybových hier, kde spoločne navštívime ríšu zvierat a zažijete veľa zábavy. 

Cena workshopu je 12 € a zahŕňa: 

  • Hodinu detskej yogy pod vedením skúsenej cvičiteľky s dlhoročnou praxou
  • Kreatívne dielničky (cca hodina) 
  • Hrové činnosti v našej herni pod dohľadom pedagóga 


Workshop sa bude konať v nedeľu 26.novembra 2017 v priestoroch Dc Teddy na Zochovej ulici 16/8, v čase od 10.00hod. do 13.00hod. Workshop je limitovaný počtom, preto je nevyhnutné rezervovať si miesto vopred na t.č. 0911 910 091. 

Napíšte komentár