29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Stretnutie s Mikulášom a Jančičim

21.11.2017 Autor: Petra, Foto: Mesto Trebišov
Termín: 05.12.2017 Mesto:Trebišov Čas:16:00 Zdroj:stránka organizátora

54612Mesto Trebišov navštívi aj v tomto roku sv. Mikuláš. A neváha sa stretnúť s deťmi. Toto predvianočné stretnutie sa uskutoční utorok 5.12.2017 o 16.20 h v estrádnej sále MsKS. Ešte predtým o 16.00 h (pred budovou MsKS) slávnostne rozsvietime 15 m vysoký vianočný stromček za prítomnosti primátora mesta PhDr. Marka Čižmára. 

Najmenší Trebišovčania sa môžu tešiť na sladkosti, ktoré im, za ich dobré správanie počas celého roka, prinesie sv. Mikuláš v sprievode svojej vernej družiny: anjelika a čerta. V estrádnej sále MsKS už budú netrpezlivo čakať Mikuláš a Jančiči. Spoločne pre vás odohrajú divadelné predstavenie. Zinscenovaný príbeh hovorí o tom, ako Jančiči zisťuje, že je Mikuláš a že každé dobré dieťa v tento večer dostane sladký balíček.  Na scénu príde aj obávaný čertík Bertík. Detičky spolu s Jančičim učia čertíka, čo je to dobrý skutok a aké výhody majú tí, ktorí ho v živote robia. Celý príbeh je poprepletaný vtipnými scénkami, veselými pesničkami a zaujímavým tancom.

Počas celého podujatia môžu návštevníci vidieť pred objektom MsKS živý betlehem. Jeho súčasťou budú aj zvieratká z MsHS. 

Napíšte komentár