19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Roller Disco II.

19.11.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 26.11.2017 Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

roller

Pokračujeme druhou Roller Disco v tejto sezóne. 

Korčuľovanie sa bude konať 26. novembra v nedeľu od 13.00 do 16.00. Akcia bude opäť v Športovej hale Mladosť - Trnavská cesta 39. 

Po obvode opäť haly sa vytýči trasa pre každého, kto si chce jednoducho zakorčuľovať. Popritom sa zabezpečí hudba, nech sa to celé osvieži. V strede telocvične budú porozkladané kuželky a vznikne tam tak priestor pre každého, kto si chce skúsiť alebo sa naučiť nejaký trik. Tiež sa zabezpečí niekto, kto vám vysvetlí a pomôže s prvými krokmi na korčuliach.

Čo potrebujete? Len korčule a dobrú náladu. Nezáleží na tom či máte dobre známe inliny alebo si chcete vyskúšať svoje nové dvojradové korčule. Vítaní sú všetci. Korčule si ale predtým než si ich vezmete do haly dobre vyčistite. Z vlastnej skúsenosti vieme, že čím sú kolieska čistejšie a novšie, tým lepšie sa na parketách korčuľuje. A okrem toho si predsa nechcete v ŠH Mladosť spraviť hanbu :-) .

Vstup je: 2 €/korčuliar

Vyčlenili sme na požičanie niekoľko párov v rôznych veľkostiach. Ak máte záujem, môžete si ich korčule požičať na 50 minút za 2  € . Rezervujte si ich na jaro@korcule.com .

Zoznam korčúľ dostupných na požičanie nájdete na tomto linku:http://bit.ly/Pozicovna

Napíšte komentár