28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Športfestival na výstavu Expocenter

16.11.2017 Autor: Simona, Foto: sportfestival.sk
Termín: 18.11.2017 Mesto:Trenčín Zdroj:stránka organizátora

22045847 1455768701171714 422682264756354073 n

Hlavní organizátori Michal Čapla, Milan Gabrhel a Pavol Guga i v roku 2017 prinášajú množstvo atraktívnych noviniek! Tak ako po minulé roky tvoria hlavnú kostru fitness detí, vianočná cena v silovom trojboji, tlak na lavici a tlak na lavici telesne postihnutých športovcov. Najsilnejšie ženy Strednej Európy sa predstavia vo veľkolepom finále novovzniknutej Euroligy najsilnejších žien Európy, novinkou budú preteky nielen váhovej kategórie do 90 kilogramov ale aj do 105 kilogramov. Tretí rok po sebe sa môžeme tešiť na perfektne zorganizovaný pretek v taekwonde, nebude chýbať ani thajský box. Tomáš Tadlánek pripravuje momentálne druhé kolo SMTA ligy!

Formou ukážok, do ktorých sa môže zapojiť aj divácka verejnosť, pripravia svoje prezentačné stánky lukostrelci, horolezci, pretláčanie rukou, šípky, historická streľba, motocyklová federácia, florbal, kartová hra bridž či ešte neznámy bandy hokej. Účasť prisľúbil aj svetový výrobca trampolín World jumping, ktorý sa postará o skvelú ukážku športu Jumping!

Okrem športových stánkov a ukážok bude prevažne v pavilóne šesť množstvo stánkov s doplnkami výživy, športovým oblečením a samozrejmosťou sú i ochutnávky spojené s prezentáciou produktov. Pripravený bude v pavilóne jeden na poschodí aj stánok firmy mary kay, kde sa okrem súťažiacich môžu nechať nalíčiť od profesionálok aj návšetvníčky festivalu.

Súčasťou športového dňa bude množstvo známych hostí zo športovej brandže, predovšetkým kulturisti, fitnessky či bikiny fitnessky, tešiť sa môžete i na divácke súťaže či rôzne iné aktivity pre návštevníkov.

Príďte si aj vy vychutnať športový zážitok už na siedmom ročníku festivalu neolympijských športov – Športfestivale. V Trenčíne na výstavisku expo center od desiatej hodiny ráno sa na vás teší množstvo športovcov, ktorí sa vám predvedú vo vynikajúcich športových výkonoch! 

Cena lístku na ŠPORTFESTIVAL je 5€. Lístky sú dostupné v deň akcie 18. novembra, čiže bez predpredaja.  

Napíšte komentár