28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Matky rebelky: Šťastné a veselé

13.11.2017 Autor: MS, Foto: forumfilm.sk
Termín: 23.12.2017 a ďalšie Mesto:Celá SR Zdroj:stránka organizátora

B1 BM2 SK

Premiéra: 23.11. 2017

Hovorí sa, že Vianoce sú najkrajšie obdobie roka. Ale určite nie pre mamy! Tri matky rebelky (MILA KUNIS, KRISTEN BELL, KATHRYN HAHN) už majú dosť večného upratovania, varenia, vyzdobovania a zháňania perfektných darčekov pre celú rodinu (a občas aj pre seba, aby oteckovia nemali starosti). Preto sa vzbúria a rozhodnú, že tento rok si Vianoce konečne chcú poriadne užiť aj ony. Akurát netušia, že čoskoro sa ohlásia hostia, ktorí s ich predstavou dokonalých sviatkov asi nebudú úplne súhlasiť – ich vlastné matky...

V lete 2016 s niečo udialo. Po premiére filmu Matky rebelsky sa zmobilizovali všetky podobne zmýšľajúce mamy. Filmovým tvorcom sa potvrdilo, že nakrútili výnimočný film, ale celosvetové tržby 180 miliónov dolárov asi nečakal naozaj nikto. Matky všetkých generácií húfne navštevovali kiná, aby si pozreli film, užili si skvelú zábavu s najlepšími kamoškami a na jednu noc hodili všetky starosti a materské povinnosti za hlavu.

To, čo trojica hlavných hrdiniek Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) a Carla (Kathryn Hahn) stelesňovala, bolo sloboda. Sloboda myknúť plecom a nerobiť si starosti. Sloboda spraviť to, čo je v našich silách, a potom sa vykašľať na to, čo si myslia ostatní. Matky rebelky konečne ukázali na veľkom plátne matky a ich povinnosti v skutočnom svetle. Matky rebelky: Šťastné a veselé chcú to isté – všetkým otvoriť oči, aby konečne pochopili, ako matky trávia Vianoce v realite.

Trailer:

Napíšte komentár