25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Čarodejnícka univerzita

26.10.2017 Autor: MS, Foto: villabetula.sk
Termín: 29.10.2017 Mesto:Liptovská Sielnica Zdroj:stránka organizátora

21766391 10154650659217133 1244219399189555738 n

Všetkých záujemcov o štúdium upozorňujeme, že na pôdu Čarodejníckej univerzity by ste mali vstúpiť v patričnom čarodejníckom habite. Výber vhodného kostýmu a doplnkov necháme na vás. Nezabudnite priniesť aj vlastnú ingredienciu do čarodejníckeho lektvaru. Budeme ho variť spoločne hneď po tom, ako čerstvých učňov zapíšeme do ročníka.

Dobýjanie pevnosti Babyland

Po minulé roky sme malých čarodejníkov a čarodejníčky učili lietať na metle. Tentoraz vás prevezieme na čarodejníckom koči s čiernymi koňmi. Chýbať nemôžu tvorivé dielne, vďaka ktorým si vyrobíte zaujímavé talizmany.

Spolu s rodičmi budete prekonávať rôzne prekážky a riešiť úlohy pri dobýjaní pevnosti Babyland. Popri tom si vychutnáte zábavné kúsky dvoch psíkov-kúzelníkov. A čaká vás aj bláznivá módna šou spojená so súťažou o najkrajší a najoriginálnejší čarodejnícky kostým. Na záver si urobíme diskotéku s magickými bublinkami a všetkých absolventov odmeníme.

Zábava a mágia v každom počasí

Počas celého popoludnia a večera sme pre čarodejníckych učňov prirpavili stôl plný kúzelných dobrôt, ktorými budete môcť kedykoľvek zahnať hlad aj smäd. A taktiež sa zohriať. Študijný program univerzity zrealizujeme podľa počasia buď v exteriéri na detskom ihrisku, alebo v interiéri v detskej zábavnej hale Babyland a vo veľkokapacitných stanoch.

Počet učňov Čarodejníckej univerzity 2017 je limitovaný, tak neváhaj, a pošli nám prihlášku čo najskôr. Už dnes si môžeš baliť čarodejnícku palicu, zázračný klobúk a čarodejnícky plášť.

Program Čarodejníckej univerzity 2017

  • Slávnostný zápis čarodejníckych učňov - registrácia účastníkov Čarodejníckej univerzity
  • Čarodejnícky kočiar a kone vranné - zážitková jazda na koči s čiernymi tátošmi Oskarom a Filipom
  • Varenie čarodejníckeho lektvaru príprava zázračného nápoja zo všetkých ingrediencií, ktoré prinesú učni
  • Mágia v dielni výroba magických ozdôb
  • Psí kúzelníci - veselé kúsky canisterapeutických psíkov Darco a Happy
  • Dobývanie pevnosti Babyland - dobrodružné úlohy a zdolávanie prekážok pre učňov a ich rodičov
  • Súťažná módna šou - predvádzanie čarodejníckych habitov a súťaž o najoriginálnejší kostým
  • Ježibabál s bublinkami - čarodejnícka minidiskotéka s čarostrojom na bublinky
  • Čarodejnícke dekréty - odovzdávanie učňovských dekrétov
  • Zázračný maškrtnícky stôl - nekonečný stôl s dobrotami pre učňov

Študijný poplatok

15 € / učeň
5 € / dospelý

Ubytovaní hostia, ktorí si rezervujú v čase Čarodejníckej univerzity 2017 akýkoľvek pobyt v našom penzióne alebo v mobilných domoch a karavanoch, majú štúdium na univerzite GRÁTIS. Hostia, ktorí sa ubytujú v kempe, budú platiť školné len za deti vo výške 10 € za jedného učňa.

Detailné informácie o 6. ročníku Čarodejníckej univerzity aj o pobytových balíčkoch a možnostiach ubytovania získate na e-mailovej adrese villabetula@villabetula.sk alebo na telefónnom čísle 0907/812 327.

Napíšte komentár