28. 03. 2024 Soňa 18°C Oblačno

Vychytávky sdeťmi.com partičky za mesiac október

Autor: Maria Bodnarova, Foto: Artforum, Babyknihy.sk, Haribo, Facebook, Mentos, NeObyčajné ručne razené prívesky, Orava, Pinterest, Rama, Saforelle, sdetmi.com

VychytavkyKedže sdeťmi.com je veselá partička mamičiek, ktoré si užívajú každodenné radosti aj starosti a popritom pre vás tvoria túto stránku, rozhodli sme sa s vami podeliť aj o veci, zážitky, ktoré nás za uplynulý mesiac nadchli, inšpirovali, zaujali alebo sa inak v našich rodinkách osvedčili.

Možno sa inšpirujete aj vy a niečo z toho "ochutnáte" či vyskúšate. Tešíme sa na vaše komentáre.


1. HARIBO "halloweenske" Wummis cukríky

Halloween je za dverami a keďže sú strašidelné veci všade okolo, prípravy neobchádzajú ani našu redakciu. :) Tento rok ma špeciálne zaujali tematické gumené červíky HARIBO. Sú skutočné "nechutne" chutné. :) My ich máme najradšej jednoducho "rozlezené" na tanieri, ale dokonale ozdobia aj originálne halloweenske zákusky či dezerty. A čo je najlepšie, takáto výzdoba stojí minimum námahy a deti sú z nich totálne nadšené! 

Všetky produkty nájdete na stránkach HARIBO.

Halloween II


2. Kniha Co se děje o Vánocích

Milujem atmosféru Vianoc a všade okolo je ju už pomaličky začať cítiť... Ako by aj nie, veď do tohtoročných ostáva už len zopár týždňov! Ak si aj vy radi pripavujete všetko vopred, určite si pripríšte na zoznam tú najkrajšiu vianočnú knižku pre malých aj veľkých nezbedníkov. Kniha Co se děje o Vánocích je obrovská a má tvrdé strany, takže si ju budete môcť čítať celá rodina spoločne. :) Bez slov a prostredníctvom nádherných obrázkov sa cez ňu prenesiete na vianočné trhy plné stánkov a dobrôt od výmyslu sveta, nahliadnete do paneláku, v ktorom sa každá rodina pripravuje na sviatky iným spôsobom, ocitnete sa v obývačke uprostred Štedrého dňa a nechýba tu ani zasnežený les plný lesných zvieratiek. :)

Knihu kúpite na babyknihy.sk.

IMG 5550

3. Intímna hygiena pre detičky Saforelle Bébé

Dlho som hľadala a skúšala, kým som našla na Marečkov citlivý zadoček to správne mydielko. :) Umývame sa takmer po každej vymenenej plienke a keďže Saforelle® Bébé jemný čistiaci gél neobsahuje žiadne konzervanty ani farbivá a naviac obsahuje patentovaný extrakt z lopúcha väčšieho, ktorý zmierňuje a upokojuje podráždenie, aj po dlhej noci s plienkou ostáva riťuľka bez začervenania a ako v bavlnke. :) 

Kúpite na www.saforelle.eu.

saforelle bebe gel aj13 250t b

 

4. Rozprávky Gianniho Rodariho


Môjho Ľuboška je ťažko niečím zaujať. Keďže má už 8 rokov, najradšej by sa celý deň hral na tablete. Ale ja (ako starostlivá mamička :)) som to nevzdala a našla som pre nás spoločnú aktivitu, do ktorej sme sa obaja zamilovali. Čítame si rozprávky pre veľkáčov. :) Sú krátke a zábavné, písané podľa detských pravidiel a pôvodne vyšli už pred 50 rokmi! Sú o múdrych deťoch a smiešnych dospelých. Niekedy trochu preháňajú, len čo je pravda, no ale čo ak predsa len niekedy niekde existoval zmrzlinový palác, a čo ak sa dá výťahom doletieť až na Venušu, však? :)

Kúpite na artforum.sk.

1507795153 rozpravky po telefone obalka fotos


5. Žuvačky Mentos Pure Fresh

"Mentos - the freshmaker!" Dodnes si pamätám na túto reklamu z detstva. :) Milujem tieto farebné cukríky. Kedysi som si myslela, že sú to žuvačky, až kým som si raz nezarobila svoje prvé korunky, kúpila ich a veľmi rýchlo ich "vyžula": :D A teraz prišla značka Mentos so žuvačkami a sú naozaj skvelé! Sú bez cukru, s výťažkom zo zeleného čaju a majú jedinečný guľatý tvar s tekutým vnútrom. Kúpiť ich môžete v dvoch veľkostiach - väčšie balenie pre šoférov a menšie do kabelky. :) Kúpite ich v každých dobrých potravinách.

Všetky príchute nájdete na www.mentos.sk.

MENTOS Pure Fresh zuvacky small


6. Elektronická detská pestúnka Orava 

Chcete vedieť, ako sa zabaviť na svadbe a pritom nechať svoje bábätko spokojne spinkať v hotelovej izbe? No jednoducho, spravte to ako ja. :) Keďže naša pestúnka nemohla prísť, zabezpečili sme si na bratovu svadbu elektronickú od Oravy, a bola našou záchranou! Zachytila aj najmenšie zamrnčanie a šuchot v postieľke a okamžite mi to signalizovala zvukom aj svetielkom. :) Má dosah až 100 m a ja veľmi chválim aj nočné svetlo pri napájaní zo sieťového adaptéra.

Kúpite na www.orava.eu.

Orava BM 4

 

7. Ručne razený rodinný prívesok

Najradšej by som mala svoju rodinku stále pri sebe. Veľmi ich ľúbim. :) Tento milý prívesok mi ich pripomenie vždy, aj keď momentálne nemôžeme byť spolu. A môžem si ho zavesiť na kľúče alebo kabelku.

Kúpite na Facebooku.

22489865 10209484725584447 4372701001238260539 n

 

8. Rama s mandľovým a kokosovým olejom

Musím povedať, že som zástancom tradičného masla a margaríny na chlebíku skutočne neuznávam. Ale... Bola som na návšteve u babky a tá mi ponúkla chlebík so špeciálnou Ramou s kokosovým a mandľovým olejom a poviem vám, MŇAM, oblízala som sa až za ušami a všetky moje predsavzatia o chudnutí bez pečiva sa veľmi rýchlo rozplynuli. :) Naozaj odporúčam všetkými desiatimi!

Kúpite v Kauflande.

p4


9. Gel - lak na nechty 

U mňa top lak na nechty a nie len na leto. :) Vydrží mi na nechtoch aj viac ako 2 týždne a vyzerá naozaj super. Vďaka nemu sa darí aj mojim nechtom rásť, lebo inak sa dosť lámu. 

Kúpite v DM.

20992756 10214368862199726 7996939217619056930 n


10. Čistiace obrúsky na noštek 

V tomto soplíkovom období sú našim nerozlučným kamarátom čistiace obrúsky na noštek. Sú napustené morskou vodou, takže noštek hydratujú, nepodráždia a zároveň vyliečia. Predávajú sa v balení po 10 kusov a každý je osobitne zabalený, takže ich mám v kabelke stále poruke. :)

Kúpite v DM. 

22656250 10156595859738765 1155713184 n


Článok podlieha autorským právam. Kopírovanie obrázkov, textu alebo akejkoľvek jeho časti je povolené len so súhlasom autora.

 

Napíšte komentár