19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Halloween v Aqualande Moravia

22.10.2017 Autor: Simona, Foto: aqualand-moravia.cz
Termín: 01.11.2017 a ďalšie Mesto:Pasohlávky Zdroj:stránka organizátora

2017 10 22 131030

Koniec októbra už tradične patrí prázdninám a oslavám Halloweenu. Oboje si pri návšteve Aqualandu Moravia užijete na maximum. Halloweenske oslavy tu trvajú od 26. októbra až do 1. novembra. Každý deň sú v aquaparku pripravené zaujímavé aktivity pre všetkých. Ak sa tešíte na strenutie s kostlivcom, zábavný alebo kreatívny program, v Aqualande Moravia si prídete na svoje.

Priestory najmodernejšieho aquaparku v Českej republike sa počas jesenných prázdnin premenia na magické a strašidelné miesto, kde si tie pravé oslavy Halloweenu užijú aj deti, aj dospelí. Rovno pri  vstupe vás privíta kostlivec a ďalšie nadprirodzené bytosti. Nasleduje tématický program počas celého dňa. „Záujemcovia sa môžu tešiť napríklad na preteky strašidiel, výrobu čarodějnických klobúkov, súťaže v lovení jabĺk alebo rodinnú súťaž vo vykrajovaní tekvíc,“ priblížila špeciálny halloweensky program Blanka Marková z Aqualandu Moravia. Každý deň sa naviac o zábavu postarajú skúsení animátori, ktorí si pre malých aj veľkých pripravili tématické tance a cvičenie vo vode.

Okrem špeciálneho programu si počas prázdnin môžete užiť zábavu na tobogánoch a vodných atrakciách, odpočinúť si vo výrivke alebo sa prehriať v saunovom svete Forum Romanum Wellness. V prípade, že si chcete užiť krásu Južnej Moravy naplno a pobyt v Aqualande Moravia predĺžiť, k dispozícii vám je priľahlý hotel Aqualand Inn, ktorý vám ponúkne potrebný komfort a dychberúci výhľad na Pálavu.

Vstupenky na halloweensku prázdninovú jazdu si naviac môžete výhodne zaistiť už teraz. Na eshope Aqualandu Moravia získate celodennú vstupenku za cenu 3 hodinového vstupného pri kúpe na pokladni. „Prvú novembrovú stredu tiež môžu všetci študenti využiť Happy days akciu, kedy získajú celodennú vstupenku za 249 korún a vstupenku aj s návštěvou saunového světa za 349 korún,“ dodáva Marková.

Napíšte komentár