29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Zábavné centrum TOP-FUN

Autor: Externý prispievateľ, Foto: top-fun.sk

top fun

Adresa:Bory Mall, 841 06 Bratislava-Lamač Telefón:+421 911 582 222 E-mail:info@top-fun.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

TOP-FUN je zábavné centrum pre všetky vekové kategórie v Bory Mall shopping center. Máme zábavné automaty, na ktorých vyhrávate tickety a zamieňame ich za hodnotné výhry. Každý hráč u nás vyhráva. Máme virtuálnu realitu, v ktorej sa môžete nechať uniesť, kam len budete chcieť. Od akčných hier cez dobrodružstvá vo vesmíre až podmorské dno.  Kat-walk ponúka možnosť priamo chodiť vo virtuálnom svete a zasahovať tak do deja viac ako ktorákoľvek virtuálna realita. Laserový labyrint ponúka možnosť vyskúšať si úlohu tajného agenta.

  • 18 atrakcií
  • 200 možných výhier
  • 7 dní v týždni
  • 178 rôznych hier

Vstúpte do svetov, o ktorých sa vám len snívalo. Zažite virtuálne cestovanie po horách, prechádzku v podmorskom svete, naučte sa pracovať s priestorom počas kreslenia v 3D priestore či si zostavte kuchyňu vo vlastnom dizajne pred jej objednaním. Zahrajte si akčné, športové alebo logické hry, tak ako ich nepoznáte.

Ako to funguje?
Aby užívateľ videl virtuálny svet, potrebuje mať na hlave headset s vmontovanými displejmi pred každým okom. Headset tiež obsahuje pohybový senzor na zisťovanie polohy hlavy a smeru, kam sa užívateľ pozerá. Počítač využíva tieto informácie na prepočítanie obrazu virtuálneho sveta – ktorý je rozdielny pre každé oko – do smeru pohľadu užívateľa a jeho zobrazeniu v headsete. Počítač musí vygenerovať nový obraz najmenej desaťkrát za sekundu, aby obraz nebol trhaný a aby nebol oneskorený oproti užívateľovým pohybom. Scény virtuálneho sveta musia byť preto jednoduché, aby počítač mohol obnovovať obraz rýchlo. 
Užívateľ počuje cez sluchátka v headsete. Informácie z polohového snímača hlavy sa tiež používajú na moduláciu priestorového zvuku. Keď nie je zdroj priamo oproti užívateľovi, počítač zmení zvuk tak, aby prichádzal akoby zo strany. Tak ako pri zobrazení obrazu aj pri zvuku stále pokračuje výskum na lepšie priblíženie sa ku skutočnej realite.

Okrem virtuálnej reality ponúkame v  centre aj mnohé klasické zábavné hry, ako je napríklad Air Hockey (vzdušný hokej), NBA Basketball, Ghostbusters a mnohé iné, všetko v najmodernejšom prevedení.

Otváracie hodiny:
Pondelok - štvrtok, nedeľa: 10.00 - 21.00 hod.
Piatok, sobota: 11.00 - 22.00 hod.

Cenník (pre zobrazenie kliknite SEM)

Mapa: N 48° 12′ 23″ E 17° 2′ 1″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Karolina 06.01.2018, 23:56

    Tiež sme skusili a chodime tam často. Niekedy je to tam až preplnené.

  • Nika 09.12.2017, 09:11

    Keď to otvorili boli sme tam stále ale neskôr to nastavili tak ze čím ďalej si menej a menej vyhrával a ceny boli čo raz drahšie.
    Ale je to super deti aj dospelý sa tam vyblaznia a minú všetky peniaze :D len škoda že to neni vetsie ťažko sa tam chodí s kocikom ... a myslím si že lepšie bolo bez tej herne lebo učia deti ku gemblerstvu a je to postavené rovno pri normálnej herne :/

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár