18. 04. 2024 Valér 12°C Prehánky

Detské plavecké tréningy v Holidayparku

12.10.2017 Autor: Holidaypark, Foto: aquapark kováčová
Termín: 28.12.2017 a ďalšie Mesto:Kováčová Zdroj:stránka organizátora

To, že v Holidayparku v Kováčovej si môžete ohriať kosti celoročne už určite viete. Už pár rokov sa naše brány nezatvárajú s poslednými teplými dňami, ale liečivá termálna voda z kováčovského prameňa hreje našich zákazníkov až 350 dní v roku.

HP obrazovka CvicenieVoVode sep2017Mnohí z Vás sú zvyknutí, že Vás každý víkend čakajú naše víkendové animácie, kedy sa môžete stretnúť s naším maskotom - Káčerom Kováčom, niekoľkokrát denne si rozhýbete svaly pri aquagyme - teda cvičení vo vode a Vaše deti sa zabavia pri hrách, ktoré realizujú naši animátori. 

HP obrazovka DetskyTrening sep2017Túto jeseň sme navyše priniesli zaujímavú novinku, ktorá potešila deti aj ich rodičov. Každý utorok a štvrtok o 16,30 hod. organizujeme detské plavecké tréningy s profesionálnymi inštruktormi plávania pre deti. Kým sa Vaše dieťa priúča plaveckému umeniu, Vy môžete stráviť čas v našej vírivke, v horúcom 38 stupňovom bazéne, alebo si len vychutnať kávu a trochu kľudu vo Fresh bare.

A teraz najdôležitejšie nakoniec - detské plavecké tréningy sú v cene vstupného! Takže prísť stráviť popoludnie po práci či po škole do Kováčovej je skutočne dobrá voľba! Tešíme sa na malých plavcov a ich rodičov - každý utorok a štvrtok o 16:30. 

HP obrazovka RannePlavanie sep2017

Napíšte komentár