29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Duchovia a svetielka na hrade Modrý Kameň

11.10.2017 Autor: Annie, Foto: snm.sk
Termín: 28.10.2017 Mesto:Modrý Kameň Zdroj:stránka organizátora

dasnhmkV sobotu 28. októbra 2017 sa na hrade Modrý Kameň uskutoční dušičkové podujatie s názvom „Duchovia a svetielka na hrade Modrý Kameň“.

V období dušičiek máme pre vás pripravený program plný zábavy. O 15:00 hod. vystúpi bábkové divadlo Nitka z Písku (ČR) s hrou Ako princezná nechcela chodiť. Druhé predstavenie tohto divadla má názov Ukradnutá princezná. V tento deň otvoríme aj výstavu obrazov s názvom Deti a zase deti, kde vystúpi samotný autor s hudobným programom. Vaša kreativita sa môže prejaviť v Temných tvorivých dielňach, kde budeme vyrábať rôzne strašidlá, strašidielka, masky a magické predmety. V kaštieli sa v tento podvečer stretnú duchovia z rôznych období a rozprávok, preto sa môžete tešiť na Jacka Sparrowa s mŕtvou posádkou a rodinu Adamsovcov, ktorí dotvoria strašidelné expozície.

K tomuto obdobiu už neodmysliteľne patrí zapaľovanie svetla, v našom múzeu túto úlohu zastanú návštevníci, ktorí musia prejsť so strašidlami – svetlonosmi Lampiónový sprievod do hradného parku.

Vstupné:
  • 3 € - dospelí
  • 1,5 € - deti, študenti a dôchodcovia
  • voľný vstup - deti do 3 rokov a ZŤP
  • tvorivé dielne - v cene prehliadky.

Napíšte komentár