25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Bubnujeme, aby bolo deti lepšie počuť 2017 v Bratislave

10.10.2017 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 20.11.2017 Mesto:Bratislava Čas:10.00 hod Zdroj:stránka organizátora

bubnujeme

Aj tento rok sa bude pri príležitosti 18. novembra - Európskeho dňa ochrany detí pred sexuálnym vykorisťovaním a sexuálnym zneužívaním, 19. novembra - Svetového dňa prevencie týrania a zneužívania detí a 20. novembra - Svetového dňa detí vyhláseného organizáciou UNICEF, počas ktorého si svet pripomína prijatie medzinárodného Dohovoru o právach dieťaťa, konať už 4. ročník Bubnovačky "Aby bolo deti lepšie počuť."

Kde: staré mesto, Bratislava
Kedy: pondelok, 20.11.2017 o 10.00 hod

„Bubnovačka“ bude v rovnakom čase prebiehať v mestách a obciach na celom Slovensku.
Najviac sa však potešíme, ak sa v BRATISLAVE zúčastníte spoločnej „Bubnovačky“ pod holým nebom :).  S rytmom bude bubnujúcim v Bratislave pomáhať Bubnová škola Rytmika a výdatne budú pomáhať aj známe osobnosti.


Myšlienkou Bubnovačky je „Aby bolo deti dobre počuť“. Práve preto budú deti, učitelia, rodičia i ďalší dospelí bubnovať na všetkom, čo dáva priestor na vybubnovanie čo najväčšieho hluku – prineste si okrem hudobných nástrojov, aj vedrá, hrnce, varechy, plastové fľaše, ... kreativite sa medze nekladú.


Na Bubnovačku sa môžete prihlásiť vyplnením tohto krátkeho formulára: https://goo.gl/forms/FkB5XzgHiryN9dz43.

Bubnujme spoločne, čo nám „ruky a nohy stačia“ a ukážme všetkým, že deti a ich hlas sú pre nás dôležité!

V prípade akýchkoľvek otázok sme vám k dispozícii na bubnovacka@koaliciapredeti.sk. Sme pripravení odpovedať, prípadne poradiť, pomôcť.

Napíšte komentár