29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Tvorivé koliesko

08.10.2017 Autor: Danka, Foto: FB
Termín: 10.12.2017 a ďalšie Mesto:Pezinok Zdroj:stránka organizátora

tvorive

Kreatívne programy pre rodiny s deťmi budú zamerané na prepojenie súčasného umenia, každodenného života a jedinečnosti priestoru Schaubmarovho mlyna.

Spoločne sa necháte inšpirovať „géniom loci“ vidieckej usadlosti a priblížite si svet súčasného umenia prostredníctvom vlastnej tvorby. Program kombinuje vzdelávacie a tvorivé aktivity pre celú rodinu, pričom každé stretnutie tematicky aj ročné obdobia, sviatočné udalosti a prostredie vidieckej usadlosti. 

Program:

  • Októbrové tvorivé koliesko o dušičkách a sviečkach
    Termín: 22. 10. 2017
    Na októbrovom rodinnom stretnutí v Schaubmarovom mlyne sa porozprávate o tom, na čo slúžili sviečky kedysi a dnes. Spoločne preskúmate vosk ako materiál a jeho využitie nielen v umení. Nakoniec si vyskúšate vytvoriť vlastné kreatívne sviečky.
  • Novembrové tvorivé koliesko s Martinom, Katarínou a Ondrejom
    Termín: 26. 11. 2017
    Na novembrovom rodinnom stretnutí v Schaubmarovom mlyne sa porozprávate o tom, prečo máte meniny a ako sa dostali do kalendára. Spoločne odhalíte, aké príbehy a tradície sa skrývajú za niektorými menami a vytvoríte si vlastný kalendár.
  • Decembrové tvorivé koliesko o daroch a podarúnkoch
    Termín: 10. 12. 2017
    Na decembrovom rodinnom stretnutí v Schaubmarovom mlyne sa porozprávate o tom, prečo a pri akých príležitostiach sa navzájom obdarúvate. Preskúmame Schaubmarov mlyn z vnútra aj zvonka a z toho, čo nájdete, si vyrobíme vlastný originálny darček pre najbližších.


Ďalšie informácie:
Cyklický program pre rodiny s deťmi: 1 × mesačne vždy v nedeľu o 15.00 hod.
Trvanie programu: cca 120 min.
Cena: 4 € / celá rodina
Rezervácia: edu.schaubmarovmlyn@sng.sk
Miesto: Schaubmarov mlyn, Cajlanská 255, 902 01 Pezinok

 

Napíšte komentár