20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Amatérske hokejové tréningy Škola hokeja

07.10.2017 Autor: Externý prispievateľ, Foto: skolahokeja.sk
Termín: 28.10.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Čas:9.45 - 10.45 Zdroj:stránka organizátora

SKOLA HOKEJA

Premýšľate, čo budete robiť s deťmi cez víkend? Chceli by sa vaše deti naučiť korčuľovať alebo hrať hokej? Amatérske hokejové a korčuliarske tréningy, určené pre deti, ich rodičov ale aj každého, kto má chuť sa zdokonaliť v korčuľovaní či hokeji a príjemne stráviť sobotnajšie doobedie.

Myšlienka urobiť školu hokeja vznikla s cieľom spojiť rodinu, hokej a zábavu. Plocha je počas tréningu rozdelená na dve časti. Tréningy korčuľovania zahŕňajú rôzne cvičenia od základného postoja na korčuliach až po prekladanie do strán alebo brzdenie. Ak sa bojíte toho, že to bude náročné - nemusíte. Tréningy sú vystavané tak, aby ich zvládol aj úplný začiatočník. Nezáleží teda na tom, či ste skúsení alebo neskúsení. Ide v prvom rade o to, aby ste sa niečo naučili a popri tom strávili príjemné chvíle na ľade. V druhej časti je pre skúsenejších ale aj menej skúsených pripravený amatérskyhokejovýtréning, ktorý je určený ako pre deti tak aj dospelých. Môžete si tu vytrénovať vašu hokejovú techniku či streleckú mušku. Ak vaše dieťa rozpráva o tom, že by chcelo hrať hokej, na tomto tréningu má skvelú príležitosť si to vyskúšať.

Tréningy sú vhodné od 3 do 99+ rokov a celý priebeh ako aj jednotlivé cvičenia budú závisieť najmä od vašich skúseností a šikovnosti.  Ak vás trápi otázka, či musíte mať hokejovú výstroj odpoveď znie, že nemusíte. Jediné čo by ste mali mať sú korčule, holennéchrániče, rukavice (napríklad lyžiarske) a prilbu (napríklad na bicykel alebo lyžovanie). Sú to základné ochranné prvky, ktoré sú pre bezpečnosť veľmi dôležité.

Prísť na tréning nie je nič dlhodobo záväzné. Je to však skvelá príležitosť, ako môžu deti zistiť, či by sa chceli v budúcnosti venovať hokeju alebo ako si môžete vy zaspomínať na vaše dávnejšie hokejové či korčuliarske časy.

Tréningy prebiehajú každú sobotu v čase od 9.45 do 10.45 na zimnom štadióne v Petržalke. Ak by ste mali chuť prísť vyskúšať takýto typ zábavy navštívte webstránku www.skolahokeja.sk, kde sa dozviete viac informácií ako o škole tak aj o tréningoch.

Cena: 10 €/osoba

FOTOGALÉRIA

 

Napíšte komentár