29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Surfovanie na vlnách

Autor: MS, Foto: tatralandia.sk
Adresa:Tatralandia, Liptovský Mikuláš Telefón:+421 915 834 644 E-mail:info@tatralandia.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Láka ťa oceán, vlny, surfovanie a pocit slobody? Vďaka nášmu jedinečnému surfovaciemu komplexu už nemusíš cestovať až k oceánu. Surf Waves Tatralandia ponúka skvelý zážitok, ktorý musíš vyskúšať aj ty. 

Surfovanie na vlnách Tatralandie  na známej pláži Waikiki, či na ostrove Maui je adrenalín určený pre profesionálov, ale aj úplných začiatočníkov i tých najmenších.

ČO JE SURF WAVES?

Interiérový surf simulátor využíva špeciálnu technológiu vystavanú formou umelej rieky, ktorá dokáže tvoriť vlny, ktoré sú podobné tým v oceáne. Rovnomerný prúd vody hnaný rýchlosťou od 30 do 70 km/hod. v spojení s určitým zakrivením povrchu vytvorí ideálne podmienky pre surfovaciu dosku, ktorá sa dokáže kĺzať po hladine. Zakrivenie spôsobujúce súčasne stúpajúcu rýchlosť umožňuje surferovi skúšať a opakovať oblúčiky a vychutnať si rôzne triky. V Hawaii komplexe sa nachádzajú štyri dráhy na ploche 68 m2. Plusom umelej vlny je to, že sa naučíte surfovať v bezpečnom prostredí, ktoré je ovládateľné a tým pádom je tento šport vhodný pre všetky vekové kategórie. Vlnu si môžu vyskúšať aj deti od 6 rokov (min. 25 kg).

SURFOVANIE NA VLNÁCH TATRALANDIE

Pri vstupe do surf zóny vás privíta skúsený inštruktor, ktorý vás bude sprevádzať počas celého času na vlne. Dostávate úvodnú inštruktáž, pri ktorej sa dozviete všetky potrebné informácie ohľadom správneho úchopu a manipulácie so surfom, aby ste si surfovanie, čo najviac užili. A huráá na vlnu!!! Vodu si najskôr vyskúšate akoby  na „vlastnej koži“, tzv. bodyboarde – špeciálna doska určená len na polohu ležmo, sedenie. V tejto fáze si prejdete s inštruktorom základné prvky ako je pohyb do strán, surfovanie na kolenách, skoky a otočky. Keď máte túto časť zvládnutú môžete prejsť k balansovaniu na skutočnom surfe a s chuťou si užiť indoor surfing postojačky, tzv. flowboarding. Flowboarding sa vyučuje pri hodinových lekciách. V tejto fáze si odskúšate, čo to znamená chytiť vlnu. Stáva sa z vás skutočný surfista. Základom je pohyb do strán a v priestore. Inštruktor vám môže pomôcť špeciálnym lanom, vďaka ktorému nadobudnete istotu. Zakúpili ste si iba 20 min. vstup a chceli by ste ostať dlhšie? Nemusíte svoj kurz prerušiť. Na čip sa vám automaticky pripočíta ďalších 20 min. V prípade, že sa vám surfovanie zapáči máte možnosť zakúpiť si Surf akadémiu , kde svoje surfovanie zdokonalíte. Prípadne sa môžete zúčastniť jednej z našich Surf Nights.

SURFOVANIE - VSTUP BEZ AQUAPARKU TATRALANDIA

Chcete sa ísť surfovať, ale bez vstupu do Aquaparku? Aj to je u nás možné.

  • Zaparkujete na vyhradenom parkovisku pre surferov.
  • V areály vás prednostne obslúži špeciálna pokladňa –INFOCENTRUM.
  • Cez infocentrum Tatralandia si zakúpite vstup len na Surf Waves Tatralandia ( v prípade permanentkárov len vybavíte) a užívate si váš unikátny, nie len športový zážitok.
  • Vstup, ktorý si zakúpite je čistý čas, ktorý môžete stráviť v surfovacej zóne. K tomu dostávate 30 min. ako bonus  na prezlečenie a presun do a zo zóny. 
  • Pracovníčky infocentra vás nasmerujú do šatní, kde sa prezlečiete a odložíte si svoje veci.
  • Cez areál sa pohodlne dostanete do surf zóny.
  • V surf zóne sa o vás postarajú vyškolení inštruktori. Ale pozor!!! Zážitok môže byť taký intenzívny, že sa vám nebude chcieť odísť.
  • Pri odchode máte čas na prezlečenie a sprchu.

SURFOVANIE – VSTUP PRIAMO Z AQUAPARKU TATRALANDIA

  • Užívajte si surfovanie priamo počas pobytu v aquaparku cez vstup z Hawaii komplexu. Vstúpte do surf zóny, kde vás už bude čakať profesionálny inštruktor, ktorý je zárukou plnej kvality a zábavy.
  • Surfujte bez obmedzení. 20 minútové surfovanie si môžete pohodlne predĺžiť. Automaticky sa vám na čip pripočíta doplatok za každých ďalších 20 min., takže si užite váš zážitok bez starostí a naplno.
  • Platíte na kasách až pri odchode z Aquaparku, naši ubytovaní hostia až pri obchode z hotela, na hotelovej recepcii.

V prípade, že ste si zabudli plavky, nič sa nedeje. Máte na výber zo širokého sortimentu plaviek v Tatry Motion obchodíkoch v areáli. Ženám odporúčame pribaliť si na surf aj tričko.

Cenník: TU

 

Mapa: N 49° 6′ 23″ E 19° 34′ 12″

Mapa sa nahráva...

Komentáre Napíšte užívateľskú recenziu

  • Kristina 04.01.2018, 09:36

    fajn, len by mali mat obmedzeny pocet ludi na cakanie uz po vstupe nakolko ak tam pustia viac ludi, ujde sa vam malo casu a miesto surfovania cakate v rade a cas ide.

  • Marcela 28.12.2017, 23:05

    Syn (8r.) skusal a velmi sa mu pacilo. Zaciatocnikov maju pod kontrolou instruktori, ktori individualne pristupuju k "surferom" a od zakladou vysvetluju a radia.

RSS kanál pre komentáre na tejto stránke | RSS kanál pre všetky komentáre

Napíšte komentár