29. 03. 2024 Miroslav 23°C Skoro jasno

Námestie slobody ožíva vol.2

26.09.2017 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 29.09.2017 Mesto:Bratislava Čas:18.00 - 20.00 hod Zdroj:stránka organizátora

namestie oziva

Koncom augusta sa podarilo jedno z najväčších verejných priestranstiev v Bratislave oživiť kultúrnymi aktivitami a tento piatok 29. septembra od 18:00 h ožije Námestie slobody znova.

Pôvodné cirkusové vystúpenia Dream Dancers spojené s workshopmi pre najmenších vystrieda Rytmika bubnová škola a OLO od 18:00 h do 19:30 h, ktorá ponúka kvalitný recyklovaný groove, ktorý bude dozaista spestrením tohto kultúrneho podujatia.

Ak máte radi hry a radi spoznávate nové veci, na pátracej hre Questing, ktorá k nám došla z USA, sa zaručene pobavíte. Pôjde o tvorivé úlohy v rámci stanovíšť, ktoré budú rozmiestnené po námestí a kvízové otázky, príp. iné úlohy na riešenie budú zamerané, samozrejme, na Námestie slobody. Pre víťazov alias „hľadačov pokladov“ budú pripravené zaujímavé ceny od hlavného mesta.

K dispozícii návštevníkom budú tiež stánky s občerstvením na doplnenie energie. Bude si možné aj zacvičiť.

Na Námestí slobody je tiež možné bezplatné wifi pripojenie v celom areáli. Túto službu poskytla bezplatne občanom a návštevníkom hlavného mesta spoločnosť O2.

V stánku hlavného mesta budú pripravené propagačné materiály aj s malou pozornosťou od mesta pre tých, ktorí sa o dianí v Bratislave chcú dozvedieť viac.

Napíšte komentár