25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

Konkurz do tanečného štúdia Grupo Caliente

20.09.2017 Autor: Externý prispievateľ, Foto: grupocaliente.sk
Miesto:Bardejovská 1, 83102, Bratislava Termín: 26.09.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

konkurz 2017

Hľadáme nových členov do tanečnej skupiny Grupo Caliente!
Na tanečnej sále Grupo Caliente prebiehajú tréningy našej rovnomennej tanečnej skupiny (od roku 2002, latino a exotické tance, pod vedením profesionálnej tanečnice a lektorky Mgr. Art. Kataríny Peterkovej), prípravky do skupiny (od 15 rokov) a kurzy pre verejnosť - slovenské ľudové tance pre ženy ale aj páry a orientálny brušný tanec. Plánujeme v budúcnosti aj iné kurzy ako aj tanečnú prípravku pre deti, v prípade záujmu sledujte naše stránky.

Termín náboru je 26.9.2017 (utorok) môžete sa v prípade záujmu pripojiť aj neskôr, mimo termín náboru!
Čas: od 19:00 do 20:30 hod. (príď presne o 19:00 alebo o 10 min. skôr)
Miesto: Tanečná sála Grupo Caliente v rodinnom dome s tmavohnedou korkovou fasádou na Bardejovská 1, Bratislava

Baví ťa tancovať?
Salsa – Bachata – Reggaeton – Salsaton – Samba – Merengue – Chacha – Mambo – Orient – Polynézia – Flamenco - Tango - KanKan a iné

14 rokov úspešná tanečná skupina GRUPO CALIENTE hľadá dievčatá a chlapcov zapálených pre tance Latinskej Ameriky, Orientu a Polynézie, ale sú zároveň otvorení aj iným štylizovaným tématickým úletom. Trénujeme vo vlastných priestoroch – profesionáne vybavenej tanečnej sále (podlaha - baletizol, zrkadlá, kúpeľňa so sprchou, infra sauna) v suteréne rodinného „korkového“ domu v Bratislave na Bardejovská 1 – časť Nové Mesto, jedna zastávka električky za internátom Mladá Garda, smerom do Rače. Tanečná sála má kapacitu maximálne 12 osôb, ale zväčša trénujeme v menších počtoch. Dávame prednosť individuálnemu prístupu!

Vyberáme do 2 kategórií:
1) Prípravka (15 - 23 rokov dievčatá, do 30 chalani) 2 x týždenne (utorky 19:00 - 20:30 a štvrtky 18:00-19:30) cena: 30 € (mesačne).
V tejto skupine budeme učiť tanečné štýly aj choreografie. Z nej môžete postúpiť priamo do tanečnej skupiny Grupo Caliente. Mali by ste byť pohybovo talentovaní, prípadne mať už aj tanečné skúsenosti z rôznych disko či folklórnych súborov.

2) "hotových" tanečníkov a tanečnice, ktorí si myslia, že sa dokážu rýchlo naučiť repertoár a pripojiť sa do 1-3 mesiacov k skupine a zaradiť medzi účinkujúcich (členské 10 € alebo individuálna dohoda, 1-2 tréningy týždenne, podľa potreby, honorované vystúpenia). Časy tréningov sú ešte otvorené, dohadujeme sa zväčša v priebehu septembra aj podľa školských rozvrhov tanečníc Grupo Caliente.

Tanečná skupina funguje pod vedením profesionálnej tanečnice, učiteľky tanca a choreografky Mgr. art Kataríny Peterkovej. Už 14 rokov vystupujeme po celom Slovensku a v Čechách, zúčastnili sme sa a postúpili v súťažiach ako boli Talentmania, či Československo má talent. Uvítame ľudí, ktorí chcú mať tancovanie ako koníček, ale berú ho vážne a zodpovedne, prípadne hľadajú možnosť sebarealizácie v zaujímavom kolektíve. Vystúpenia sú honorované, ale je to hobby, nie 'brigáda'. Dôležitý je záujem o tanec a vystupovanie, aby vás to predovšetkým bavilo!

Ak máš záujem stať sa členom Grupo Caliente, pošli nám e-mail o svojich tanečných, umeleckých či športových skúsenostiach, telefonický kontakt, plus aktuálnu foto tváre a celej postavy na mailovú adresu info@grupocaliente.sk alebo volaj na telefónne číslo 0905631098.

Tešíme sa na tvoju účasť!
Katarína Peterková

Napíšte komentár