19. 04. 2024 Jela 12°C Prehánky

Mami koučing: Čo potrebuje spokojná mama?

13.09.2017 Autor: Petula , Foto: FB
Termín: 27.09.2017 Mesto:Bratislava Čas:od 10.15 do 11.45 hod Zdroj:stránka organizátora

mami koucing

Milé maminy, začína sa nová sezóna Mami koučingu. Jesenný cyklus sa bude niesť v znamení hesla "Spokojná mama nadovšetko". Základ tém v rámci cyklu bude vychádzať z prieskumu spokojnosti mamičiek, ktorý sa uskutočnil na jar a zúčastnilo sa ho 455 maminiek. Zameriate sa postupne na témy, ktoré v rámci prieskumu najviac rezonovali. Stretnutia sú vedené koučingovým spôsobom. Nejde teda ani o prednášku, ani o diktovanie univerzálneho návodu na spokojný život:) Naopak, koučingový štýl rešpektuje jedinečnosť každej z vás, pričom formou otázok, úvah a zdieľania v príjemnej atmosfére vám napomáha k hľadaniu a uvedomovaniu si vlastných zdrojov a schopností dosahovania spokojnosti.

Na úvod začnete zoznamovacou témou "Čo potrebuje spokojná mama?". Urobíme si mini prieskum a skúsite si každá zadefinovať svoj vlastný rebríček potrieb a dostupných nástrojov na ich napĺňanie a dosahovanie spokojnosti.


V prípade záujmu sa prihlasujte cez rezervačný systém Semafor na www.budatko.sk.
Symbolický poplatok: 2 €
Kde: MC Budatko, Holíčska 30, Bratislava - Petržalka
Kedy: streda, 27.9.2017
Kapacita: max 8 účastníčok

Teší sa na Vás!
Peťa Laktišová

PS: Na skupinový Mami koučing môžete pokojne prísť aj s dieťaťom - môže sa zahrať v herničke alebo popri Vás:) Naopak, na individuálny koučing (ak sa prihlásite na ochutnávku pred Mami koučingom) je užitočnejšie a odporúčané prísť sama.

Napíšte komentár