29. 03. 2024 Miroslav 18°C Oblačno

Piknikové čítanie

11.09.2017 Autor: Zuzka, Foto: Knižnica P.O.Hviezdoslava
Termín: 29.09.2017 a ďalšie Mesto:Prešov Čas: Zdroj:stránka organizátora

citanie

Piknikové čítanie


Vieme, že leto sa pomaly končí, ale čo by mohlo byť lepšie, ako príjemné čítanie obľúbených kníh s priateľmi, alebo spolužiakmi. Počas troch dní nášho festivalu (27. - 29.september 2017) sa aj VY môžete zapojiť do nášho PIKNIKOVÉHO ČÍTANIA. 


Ako sa môžete zapojiť? 

1. Zapojiť sa môžu školy, triedy, ale aj jednotlivci v počte minimálne dve osoby na piknik. Potrebujete deku, nejaké mňamky mňamózne, dobrú náladu a neodmysliteľne KNIHU.

2. Druhou podmienkou je, že sa na piknik vaša čitateľská partia vyberie na nejaké krásne miesto tu u nás v Prešove. Môžete si vybehnúť len tak na školský dvor, alebo aj na zaujímavejšie miesta ako napríklad Kalvária alebo Záhrada umenia a podobne. Budeme tak objavovať nielen strany kníh, ale aj zákutia nášho mesta. 

3. Do Piknikového čítania sa môžete zapojiť počas trvania festivalu Prešov číta rád, a tak si viete vybrať počasie, ktoré vám na piknik vyhovuje najváááác.

4. Pri čítaní našich kníh sa musíte nafotiť, alebo nahrať krátke video a „zavesiť“ ho na náš facebook k udalosti Piknikové čítanie, alebo poslať na náš e-mail kniznica.poh@gmail.com. K svojím videám alebo fotografiám pridajte hashtag #piknikovecitanie. Spoločne tak vytvoríme čitateľskú mapu Prešova, ktorú zverejníme po ukončení festivalu. 


Napíšte komentár