20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Halloween v Tatralandii

07.09.2017 Autor: MS, Foto: tatralandia.sk
Termín: 23.12.2017 a ďalšie Mesto:Liptovský Mikuláš Zdroj:stránka organizátora

csm hallowe 555f09ad50

Jeseň v Tatralandii je opäť jedinečná a prináša zaujímavý príbeh zo života kostlivcov. 

Už od septembra víta aquapark Tatralandia návštevníkov veselou a nápaditou výzdobouna tému Halloween.

Počas celej jesene od 15.9. až do 23.12.2017 ožíva areál aquaparku netradičnou oslavou a ponúka zaujímavý príbeh zo života Conchity a Pedra. V novom originálnom prevedení pokračuje ich príbeh lásky.

Conchita a Pedro sú dvaja zaľúbení kostlivci, ktorí minulú jeseň svoju lásku spečatili svadbou a ich láska pretrváva do dnes. Svadbou sa spojili dve rodiny rodinu Maňana a Muerte a do roka a do dňa sa im narodil syn - malý kostlivček, ktorého príchod na svet treba osláviť.

Po minuloročnej svadbe prichádza tento rok oslava krstín ich malého kostlivčeka. Tatralandia bude oslavovať spolu s nimi a ponúka zaujímavý príbeh zo života teraz už troch šťastných kostlivcov. Tematická výzdoba je rozšírená aj k ďalším vnútorným bazénom, veď rodinka kostlivcov sa tiež rozrastá. Na krstiny prídu babky-ježibabky, ktoré dieťatku prinášajú darysymbolizujúce jeho ďalší životný osud.

O tom, že to je fiesta ako sa patrí, sa môže presvedčiť každý návštevník Tatralandie počas celej jesene.

Ako vyzerajú krstiny v rodine Muerte? Vedia strašidlá  a ježibaby vôbec tancovať ? Ako sa vlastne zabávajú, a čo znamená pre nich oslava? Na tieto otázky odpovie Halloween  Tatralandia.

Veľkolepá oslava krstín

Oslava  narodenia malého Kostlivca , ktorú pripravujú ježibabky – sudičky celú jeseň  sa nesie vo veľkom štýle - plná sladkých dobrôt, darov a hudby. Podľa starého mexického zvyku mu každá z ježibabiek - sudičiek donesie jeden dar, ktorý predurčí jeho osud
Čo z malého kostlivčeka vyrastie?  Bude z neho mexický Santana,  mariachi alebo bude vyrastie z neho tanečník či športovec?

Rozšírená výzdoba

Nevšedný zážitok z neobyčajnej oslavy umocňuje rozšírená výzdoba a interaktívnedekoratívne postavičky. Celý areál dýcha tou pravou veselo - strašidelnou atmosférou.  Z každého rohu číhajú jedinečné  strašidlá, ježibaby a veselí kostlivci.  Jedinečné a originálne fotografie  s trasúcimi sa kostlivcami a veselými  ježibabami si môže odniesť každý.

Príbeh Conchity a Pedra

Na brehu Mexického zálivu sa do seba zaľúbili kostlivci Pedro Muerto a Conchita Annamaría Espozelita Juevo Maňana. Svoju lásku sa rozhodli spečatiť minulý rok  uprostred tropického raja v Tatralandii a svedkami tejto svadby mohol byť každý návštevník. Inak tomu nebude ani tento rok. Po svadbe do roka a do dňa prichádza na svet malý kostlivec a jeho narodeniny treba poriadne osláviť – krstom. 

Napíšte komentár