20. 04. 2024 Marcel 13°C Občasný dážď

Motosalón Bory

02.09.2017 Autor: Danka, Foto: borymall.sk
Termín: 24.09.2017 a ďalšie Mesto:Bratislava Zdroj:stránka organizátora

bory1

Všetci milovníci motorov spolu privítajme druhý ročník Motosalónu Bory.

Ako jediní na Slovensku spojíme zem, vodu a vzduch a ponúkneme zážitok vychutnať si všetky varianty dopravy. Nákupno-zábavné centrum sa v priebehu víkendu premení na exkluzívnu výstavu trendových modelov áut, motoriek, lietadiel, člnov či helikoptér a vy tam nesmiete so svojou rodinou či priateľmi chýbať!

Pre návštevníkov je pripravených množstvo sprievodných aktivít. V Zóne profesionálov pod záštitou magazínu auto, motor a šport sa budete môcť porozprávať s odborníkmi na rôzne motoristické témy. Nestranní profesionáli vám radi poradia aj pri výbere vášho vysnívaného auta. Tí mladší sa potešia atrakciou BORY "vodičák". Deťom od 12 rokov sa budú venovať certifikovaní inštruktori Ukážu im, ako sa šoféruje automobil, vyskúšajú si jazdu na cvičnej dráhe a za úspešné absolvovanie získajú „detský vodičák" ako spomienku na skvelý zážitok.

Motosalón sa bude zameriavať na elektromobily a hybridy. Vyskúšať si preto budete môcť model Tesla S90, luxusnú limuzínu s jazdnými vlastnosťami športových automobilov vybavenú autopilotom. Ak sa chcete naučiť „šmýkať" v aute profesionálne, hravo a bez stresov, vyskúšať môžete mobilnú školu šmyku. Vašim inštruktorom bude najznámejší dopravný analytik Ján Bazovský. 

Pre filmových nadšencov je v ponuke unikátna výstava automobilov, v rámci ktorej sa stretnú autá použité napríklad vo filmoch Knight rider, Vrchní prchni, Únos či Nevera po slovensky. 

Technologické inovácie, trendy, rýchlosť a jedinečný zážitok nájdete medzi viac ako 100 vystavenými tátošmi od viac ako 50 renomovaných značiek počas motoristického víkendu v Bory Mall.

Dátum: 22.-24.09.2017 (piatok-nedeľa) od 10.00 hod.
Miesto: BORY MALL, Bratislava

 

Napíšte komentár