25. 04. 2024 Marek 13°C Polooblačno

MyDance school

Autor: MS, Foto: mydance.sk
Adresa:Objekt Družba, Hliny 8, Žilina Telefón: +421 902 255 080 E-mail:info@minidance.sk www:stránka organizátora
Hodnotenie:

Tanečná škola Marie Jančovičovej - majsterky sveta v Hip Hop sole a svetovej tanečníčky, ktorá tancovala aj ako profesionálna tanečnica pre Hip Hop fakurltu v Bratislave, okrem iného si zatancovala aj ako predskokan kapele Black Eyed Peas na jej svetovom turne, spevákovi Jay-Z, Snoop Dogg ...

V tanečenj škole sa deti naučia rôznym štýlom. Je určená pre deti od 4- 15. rokov

Základy klasiky

Táto časť tréningov pomáha s rozvojom tanečnosti, súladu s rytmom hudby ako aj pri koordinácii pohybov v priestore a v skupinovej choreografii. Podstatne sa tu zvyšuje aj elasticita tela.

Hip Hop

Deti sa postupne učia rôzne streetové štýly ako je old school hip hop, locking, popping, waacking a new style. Po zvládnutí základných techník sa zameriavame na výučbu choreografii.

Disco štýl

Disco dodá dieťaťu silu, svalovú kondíciu ako aj výbušnosť v prevdení náročnejších tanečných prvkov. Pre ďalší tanečný rozvoj bude kondícia a energickosť vždy kľúčový faktor.

Základy gymnastiky

Tréningový program zameriavame na základné cviky s použitím vlastnej váhy aby sme dosiahli spevnenie a koordináciu tela. Gymnastika tiež pomáha zlepšovať rovnováhu pri tanci.

Mapa: N 49° 13′ 2″ E 18° 44′ 3″

Mapa sa nahráva...

Napíšte komentár